Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Бисер82

Потребител
  • От него общо

    37
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Враца

Бисер82's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Като сложа друго стъпково моторче трябва ли да правя някакви настройки по него или само свалям старото и слагам новото и то само се регулира? Защото гледам ,че е на пружина и тя може да се завърта и отвърта. А и незнам като го сложа трява ли права нещо специално или просто го слагам и тръгвам
  2. Имам Аутлендър 2.0 136 к.с. 2004 г. Според маайстора ми стъпковото ми моторче е за смяна, но вчера звънях на всички обяви в мобиле и карс за въпросното моторче и ударих на камък. Всички са го продали. Та въпроса ми е стъпковото моторче от галант със същия двигател става ли, в смисъл след като са с един и същ двигател стъпковите моторчета еднакви ли са?
  3. Каква марка комлект съединител ще ми препоръчате?
  4. Може ли да е от някоя от помпите на съединителя???
  5. Задължително ли е за смяна съединителя след като боксува като подам малко повечко газ? Само да добавя че ми отделя горе високо, но няма никакво тресене или нещо подобно. Потеглям си доста гладко.
  6. Да кача колега ама като не знам как. Пробвах ама не става. Пише че са много голями и не знам как да ги намаля. Ама нищо ще пробвам. Между другото има я колата в мобиле.де , синя на цвят с цена 1450 евро. Града е висбаден
  7. Във вторник пристига в България. Напълно обслужен, масло, филтри, ремъци, ролки, водна помпа и аспуха е сменен. Бележките са при мен( около 1000 евро всичко ). Дата на производство 05.2000г. Има си всичките екстри ел. стъкла, ел. огледала, климатик (работещ). Единствения му проблем е маслена помпа ама като се прибера от Германия ще я сменя. Не ми се дават много пари тук в Германия. Цена 3000 лв. Мисля че е напълно реална, все пак е обслужена за 1000 евро.
  8. Еми по принцип свети когато паднат оборотите някаде около 600/700 оборота, и само да докосна педала на газта и веднага огасва лампичката.
  9. Kолата е space runner 2.4GDI. Като загрее мотора и започва да ми свети лампичката на маслото, а като подам малко газ веднага угасва. Преди седмица купих колата и и смених маслото. Понеже живея в Германия не ми се даваха пари за майстор си купих масло 10W 40 купих си маслен филтър и въздушен и сам си ги смених на една поляна. Както и да е. Само да уточня че и преди да смена маслото правеше така. Ще бъда много благодарен ако някой знае защо прави така. А мотора си работи супер. Шефът ми тук в Германия преди години е работил в сервиз на ауди, та той ми каза че е от маслената помпа. Каза ми не е голям проблем, сипи малко по гъсто масло и карай. Ама не ми се рискува да сипвам по гъсто масло. Затова ще съм благодарен ако някой колега знае нещо.
  10. Mерси колеги взех си масло. Утре ще го сменявам.
  11. Колеги никой ли не знае какво масло да сипя?
  12. Мерси колега. Да си попитам аз за всеки случай какво масло да му сипя? Галанта го карах с 10w 40. И на спейсчето ли същото да сипя? Мерси предваритилно.
  13. От днес съм собственик на Space Runner 2.4 GDI. Много съм доволен от ванчето, направо е супер. Поздрави на всички колеги !!! Утре ще пусна и снимки. Лека и безавариина.
  14. 98 ма година е колата. 2.0 бензин 136 коня
×
×
  • Създаване...