Премини към съдържание

Pileto

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Pileto е написал

  1. Ха ха ха ха Благодаря! От година на година!!! :)

  2. Pileto

    Среща Хасково

    м, мн хубаво! Ама къде е тва Перлата?? :icon_blush:
  3. Pileto

    Среща Хасково

    Честит Лазаров ден :icon_thumbup: !! Именниците да се чувстват поздравени!! Кажете сега нещо покрай Великден ще се измисли ли?? Аз съм в Хво от 1ви до 4ти следобяда.. Бръм, бръм..
  4. Pileto

    Среща Хасково

    Not in town :icon_crying:
  5. Pileto

    Среща Хасково

    Azз съм за кръчма!! На 23ти се прибирам и чак до 01.01.13 ще съм на линия. Макар, че плановете за НГ още не са ми мн ясни и може да има разместване..
  6. Aaaa, мн благодаря! :)

  7. Привет, привет.. и аз съм 'за' срещите да са през делничните дни след работа.. Бройте ме :icon_thumbup:
  8. Pileto

    Среща Хасково

    Големи несериозници!! :icon_blush: Аз на 6 - 7 окт. чак ще се прибирам.. :rolleyes: За тогава нещо ако измислите, ще се присъединя. :good:
  9. Тази събота съм на линия, 19ч е екстра. Къде е това Южен полъх?? ..за номодошлите.. :icon_blush:
  10. Pileto

    Среща Хасково

    А, морето последно е за 27-28-29.07.12 - Резово на палатки. :icon_thumbup:
  11. Pileto

    Среща Хасково

    Кво стана?? 5 човека ли сме или ще има и още?? :icon_hmm:
  12. Pileto

    Среща Хасково

    Около 24ти ще идват по тия ширини.. хасковските.. :rolleyes:
  13. Pileto

    Среща Хасково

    м, аз в понеделник мога да дойда до Хво, ако се разберем за среща.. Какво ще кажете за среща понеделник, да кажем 12:30 ч. и тогава заедно да тръгнем към Кърджали?? Аз съм Ходила на Перперикон, мн е яко, ама мн обикаляне... предлагам направо да засядаме на Моби Дик. ..там обаче, мн вървят бирите.. :icon_hmm: ..трябва да си оставим време за 'възтановяване'.. :rolleyes:
  14. м, добро утро, хора! Пишете дали ще се събираме утре някъде... :icon_blush:
  15. Подкрепям идеята за фиксиран ден и час всеки месец/седмица, а който може идва, който - не, не! Аз тази неделя ще ходя до Калояново малко да позяпам.. може и да се повозя.. :icon_rock: Ако има навити, може да направим направо една среща там... Иначе, аз съм свободна по-късния следобед и вечерта, ако ще е за Пл... Казвайте, да се организираме направо...
  16. Pileto

    Среща Хасково

    Идеята е супер! :icon_rock: :icon_clap: ..Има 4 почивни дни в началото на следващия месец - доста благоприятно за такива мероприятия.. ..за съжаление не мога от сега да кажа дали ще идвам към Хво точно тогава...
  17. Pileto

    Среща Хасково

    Мисля, че Колта изглежда най - добре... :icon_thumbup: :D :D
  18. ..Аз съм навита винаги за среща :icon_thumbup: ..ама по Великден ме няма, понеделник се прибирам, ако е след това, бройте ме... Даже понеделник вечер ми се струва най-добре... Кажете някви параметри, за да може всеки да си прецени дали може да дойде..
  19. Pileto

    Среща Хасково

    ....мммм, даааа!! Понеделник, 14:50 се събираме пред Васил Левски, на спирката... И от там, накъдето хванем.. :plane:
  20. Pileto

    Среща Хасково

    ..ем, че добре, де.. то ясно, че за това.. Ама дай да кажем някое място.. Заведение ли някое??? кво ли?? Сега се сещам за беседката горе на Емача, биричка, яйчица... може доволно да поседим, докато се размие алкохола в кръвта.. :icon_rock: пък и за една бира едва ли ще има и нужда толкова.. Аз честно казано не ги знам мн местата по Хво, така че, давайте предложения.. :rolleyes:
  21. Pileto

    Среща Хасково

    :icon_clap: Бравооооо... ем, чи да съ съберем... :icon_rock: Аз май предпочитам да е понеделника, че по Великден точно - гостита, напред - назад, мн ядене, пиене... тежко ще е май... Но това е само предпочитание, и за неделята ако трябва ще се наглася...както каже народа... Аз лично си представям някое по-просторно място, на открито.. По Минералните бани има някви подходящи местенца, май.. :icon_hmm: ..дайте предложения и да ги обсъдим... :rulez:
  22. Pileto

    Среща Хасково

    Аз се надявам на 31.03 да съм в Хво, така, че ме бройте..
  23. Pileto

    Среща Хасково

    Аз няма да мога :icon_crying: Но приятно изкарване, друг път ще се запознаем.. :good:
  24. ..а иначе, нищо не пречи на 'градските' да си се виждаме някой от дните след работа.. Определяме си ден - четвъртък примерно, и всеки четвъртък се спитваме дали ще има достатъчно хора за среща.. За мен лично така е мн по-удобно като си знам, че този ден мога да имам събиране и си понагласям нещата така, че да съм свободна. А не аз да съм си подредила някви ангажименти и в последствие да се мъча да ги отменям или изобщо да не успея да ги отменя.. Не знам как ви звучи това, ама по коментарите ще си проличи!! :D :D :D
  25. Ем, да, ако не сте из града - кофти. Не се сетих за това.. Че, дайте да нагласим конкретен ден и да се знае, че тогава има среща на клуба в Пл и който може да присъства - примерно всяка първа/последна/втора събота/неделя на месеца??!! Как ви звучи?
×
×
  • Създаване...