Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

No_FeaR

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

За No_FeaR

  • Рожден ден 06/04/1987

Местоживеене

  • Град
    Горна Оряховица

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.8 GDI

No_FeaR's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей колега. От вчера имам Colt czt и съответно идва момента с обслужването. Може ли да ми препоръчаш какво масло да ползвам. Че като отидох в магазина и се почнаха едни дилеми дали да е 15/40 или 5/30, 10/40, та ме отказаха да купувам :) И така стигнах до твоя пост където предлагаш помощ. :)

  2. Ясно. Благодаря за информацията.
  3. Autocoma е универсален адаптер за диагностика..както и да е. За имобилаизера се притесних обаче Преди време махнахме целия модул за алармата и си сложих милениум, та за това си мислех, че и имобилаизера е OFF. Имобилаизера имали общо с чипа в ключа(всъщност в момента чипа въобще не е в ключа но... )?
  4. Благодаря Милене! При мен имобилаизера и въобще стоковата аларма е изкормена, така че мога да игнорирам тази грешка. А относно аутокома, някакъв шанс да го подкарам да се свърже с колата?
  5. Здравейте! Рещих да видя какво ще ми покаже самодиагностика. Окъсих 1 пин със 4 и дадох на контакт. Лампата за ABS почна да мига постоянно, а MIL ми даде 5 дълги мигания и 4 къси. Порових се в Autodata-та, но ненамерих код 54 (които според мен е този от миганията). Някой можели да внесе малко разяснение по въпроса за ABS и кода за грешка. Колата е Carisma GDI 1.8 1998г. П.С. Закачах я на Autocom, но така и неуспя да се върже :( Чудя се дали при мен е проблема? Някой изпробва ли е този адаптор да закача каризми преди 2000г.?
  6. Проблема беше в долната помпа. Гумичката беше се скъсала и всичкото масло се събираше в маншона.
  7. Отстраних проблема с помоща на svilen.m , за което му изказвам благодарности.
  8. Здравейте! За да не отварям нова тема реших да пиша тук. Та тръгвам си от работа, сядам в колата, паля и като натиснах съединителя ми стана странно, че е много мек и не можах да включа на скорост. След няколко напомпвания на педала нещата се получиха и лека полека се добрах до вкъщи. Отворих капака да видя какво се случва и видях, че течността в казанчето е под минимума и е много гъста. Като напомпя педала гумения маншон който е до съединителя става доста твърд и като го стисна и започва да хвърля яко масло. Та от темите които изчетох разбрах, че това е долната помпа на съединителя и че най вероятно са износени уплътненията. И следователно ще трябва да си купя комплект за ремонт. Ще съм благодарен ако някой колега ми каже парт номера на този комплект, за да мога да го потърся по магазините(велико Търнов). VIN: XMCLNDA2AWF054821 Благодаря предварително!
  9. Здравейте отново. Проблема със светещата лампа за отворена врата се оказа от фабричната аларма (по скоро не аларма а Remote key acces модул) който съм имал Тъй като си слагах аларма и след като го махнах всичко се оправи(затова смятам че е било от него). За съжаление обаче едното ключе(задейства отключването) което се намира до ключалката на багажника издаде богодух и търся съвет как се маха и къде мога да намеря ново. Също така ще се радвам и на съвет как да махна машинката на централното за багажника защото като го гледах ми се струва направо невъзможно. :mitsu-smiley:
  10. Колега проблема не е във тампоните, а в машинката. Проблема е, както споменах по горе, че при откл./закл. от шофиорската врата ключалката на багажника не реагира, но когато откл./закл. от багажника всичко е 6.
  11. Здравейте! И аз имам същия проблем с лампата и на моята каризма. Отворих почистих и напръсках с контактен спрей и четирите бутончета, но ефект никакъв. По скоро мисля че моя проблем е, че някъде окъсява защото лампата на таблото и светлините на плафона светят слабо. Някакви предложения? П.С. Проблема се появи след като махнах пластмасовата кора на багажника, защото имам проблем със заключването на багажника(не се откл./закл. от шофиорската врата)
  12. Изглежда линковете на снимките които са за това от къде се прекарва кабел за усилвател не работят вече, та дали ще е възможно някой ако ги е запазил да ги постне отново или да ми ги прати?
  13. No_FeaR

    Смяна на бензинов филтър

    След смяната нищо не съм обезвъздушавал, врътнах ключа и запали. При мен имаше проблем със затягането на долната тръбичка понеже докато се напъвах да я развия се позаглади гайката , но след доста мъки успях да го затегна и сега всичко си е 6+ А междувременно смених и свещите, защото на старите почти не им беше останал електрод .
  14. No_FeaR

    Смяна на бензинов филтър

    Здравейте! До преди малко се борех с горивния филтър. Стигнах до развиването само на горните тръби. Долната въобще не искаше и да помръдне(а е и на едно толкова "удобно" място ), затова я напръсках с ВД и утре пак . TKolev можели да обясниш каква е процедурата по обезвъздушаването ?
×
×
  • Създаване...