Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mitko_57

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    русе

mitko_57's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор
  • Първа Публикация

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет на всички съфорумци.Преди време писах,че имам проблем с лампата на маслото и ето дойде и времето.Оказа се,че преди завиването на болчето към датчика има клема която се е окислила/почистих и смазах/,освен това в таблото където са приборите имах подгъната клема на контактнита мека връзка към десния куплунг.Това оправих и всичко е наред.Дано съм бил полезен.Лек и безавариен път на Всички.
  2. Колега,аз навремето си бях направил такова подгряващо на москвича,тъй като би имах гараж и сутрин около 0,5 часа преди да тръгна го пусках.Темп. на двигателя като запалех в голям студ беше около 30 гр.Използвах бързоварче за направа на кафе което присадих в една медна тръба с външни размери на водно съединение.Дано съм бил полезен.
  3. Колешке,няма автомобил на който акумулатора пада рязко,просто зависи от състоянието на акумулатора.Не забравяй,че най-доброто на един акумулатор е той да е добре зареден,т.е той трябва да се дозарежда по-често със зарядно устройство,тъй като допълнителното харчене на ток /по-време на каране на фарове/ го държи не на 100 % зареден,а много по-малко,но колко е това по-малко се разбира когато темп.станат много минусови.Така,че колегите са ти дали съвет,а аз да повторя: провери и долей дестилирана вода,ако има нужда и дозареди:напр.акумулатора ти е 60 амп.часа не зареждай с ток по-вече от 10%,т.е максимално не по-вече от 6 амп.Успех.
  4. Здравей,колега,искам да питам халогените оригинални ли са или от някой друг автомобил.Интересува ме понеже ми предстои поставяне.Извинявам се,че не се включвам със снимки,а с въпроси,но това с качването на снимки не съм го научил.
  5. Привет на всички.Проблема с включването на скоростите се оправи.Аз не можах да се намеся,но познат работещ в сервиз ми реши проблема.Оказа се,че се е натрупал мокър сняг по щангите и след почистване и лека регулировка на щангата всичко се оправи.Проблема се задълбочил от сравнително трудното включване на първа скорост и снега довършил нещата/липсата на 1,2 и задна скорост.Радвам се,че всичко се оправи с никакви пари.
  6. Здравейте,на мен също ми е твърде рано,но 98% ще присъствам за да се запознаем на живо.Ще бъдем двама.
  7. Аз карам и пежо 106 щангите така са направени,че като погледнеш отдолу/в канала/ ще ти стане ясно какво е откачено.
  8. Благодаря Ви за съветите,утре ще проверя и ще пиша какво съм направил.
  9. Тръгвала е напред защото съм включвал на трета/това го разбирам в последствие/
  10. Привет на всички.Искам да споделя с Вас за проблема. След като свърших доста задачи на едно от местата където бях спрял беше необходимо да включа на задна скорост.За мое учудване все на пред тръгвах,бутнах я и реших,че проблема е само със задната,но се оказа,че не мога да включа нито на първа,нито на втора.Пишете какъв може да е проблема.Утре ще вляза в канала и ще огледам,но ако съм подготвен ще е по-лесно.Да не забравя,първа се включваше малко трудно,но другите без проблем.Предварително благодаря.
  11. И аз да питам как е спейса?Аз от 22,12,2011 се радвам, че карам спейс стар бенз...

  12. Здравей колега.Аз също съм от Русе,а от 20 дни съм собственик на спейс стар 1,3.Къде се намира сервиза ти? Може да се наложи да те посетя.Благодаря предварително.
  13. Здравейте,постарал се е колегата,изключително полезен саит.Нека който сметне,че може да му бъде полезен да го ползва.Аз ще се възползвам.А това колко бензин сипваш и колко пари отиват,ами колкото толкова...
  14. Здравей,аз ползвах съвети от форума за поправянето на компа,като се справих добре.Беше даден съвет,че не е необходимо да се поставя бутон след като позицийте се сменят и без него.Аз ще повторя съвета-слага се контактния ключ без да се дава на контакт.Натиска се бутона без надпис и се дава на контакт,натиска се сет и се сменят позицийте.Във форума колега писа как и къде е поставил бутона има и снимки.Ползвай търсачката и го намери,ако толкова държиш на бутон.Опитай по-лесния начин и ще решиш.Успех
×
×
  • Създаване...