Премини към съдържание

bebel

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За bebel

  • Рожден ден 05/03/1980

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Space Star 1.8 GDI

bebel's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Може ли да ме включите и мен? Ще се радвам да има логото на клуба, а от другата страна ми е все едно дали модела или ника- и двете бих ги сменила по-лесно от марката :rolleyes:
  2. Видях, че темата е стара, но последният пост ме озадачи. Потъна ми копчето на аварийните, последните месеци се колебаеше дали да изключва и преди две вечери приключи с колебанията, просто си потъна. Аз от коли нищо не разбирам, от аварийните им още по-малко, нямах идея откъде да ги изключа и реших, че ще дръпна пластмасовия панел да поразгледам и при опита да го извадя за мой късмет взеха, че се изключиха. Мислех да потърся да си купя копче и в най-близкия сервиз да го сменят. Нали е възможно да е толкова простичко решението на проблема?!
  3. Еее, страхотно си я описал процедурата, аз паста си имам и търках само с паста и разбира се ефект нямаше, но ми беше интересно дали тази процедура се извършва само от външната страна на фара, така като гледам снимките-явно да.
  4. 110, жена, на чаша червено вино :rolleyes: А има ли достъп до верните отговори, много би ми бил интересен последният?
  5. bebel

    Киномания !

    Аз да не съм лоша, картинките пак не ги виждам. "Изворът на живота" нищо не ми говори, но се поразрових и съм гледала "Челрен лебед" и "Реквием за една мечта" на същия режисьор. Задължително ще изгледам и този филм, явно имаш по-интересен поглед не само върху архитектурата. Жалко, че не мога да видя другите предложения, т.е картинки :rolleyes:
  6. И аз да питам как е спейса?Аз от 22,12,2011 се радвам, че карам спейс стар бенз...

  7. Днес, докато изпълнявах ролята си на джудже и се грижех за подаръците под елхата, видях много гален Colt на паркинга на Jumbo в Повдив. Един лъскавичък с калъфи Mitsubishi на седалките и с "Българска граматика" на Пашов на задната седалка. Викам си този човек не може да не пише във форума на Mitsubishi, няма друг форум, в който толкова да се толерира грамотността в писането :icon_clap:
  8. Хехе, това и на мен ми се случи, започна да писука на оставащи 70 литра и после заредих два пъти, по 10 литра и компютърът не рефрешна. След мнго изпусуквания показа 0 и така си карах, докато не заредих по-голямо количество. Някъде тук из форума четох че под 10 литра компютърът не ги отразява, и при мен се погвърждава това. Случвало ми се е и малко над 10 литра да не отчете, но съм го отдавала на това, че са ме поизлъгали на бензиностанцията
  9. Преди зареждах само от Еко, по съвет на човек от форума, колата беше перфектна, разходът също. От известно време те нямат бензин без добавки, а от новият им Икономичен разходът ми се покачи с около литър на сто километра и аз смених с Лукойл, всичко изглеждаше добре, докато онзи ден не заредих на входа на Стара Загора в тяхна бензиностанция. Колата загуби мощност, драпа на втора, после на магистралата се мръщеше много, имах усещането, че сипаха вода, не бензин. Като чета темата си мисля да пробвам Ромпетрол, само да не се окажа в гаража на Милен след толкова проби :rolleyes:
  10. Имам въпрос :icon_blush: Когато е дъждовно и мина през вода колата започва да свири. Свири само при потегляне и при много ниска скорост, не е постоянно, сякаш нещо, което се върти просвирава при преминаване през определено място . Прави ми впечатление, че това е при много от автомобилите, но ме интересува показател ли е за нещо или е неизбежно последствие при мокро време.
  11. Явно разходът е наистина много относителен. Аз като много млад и неопитен шофьор в градско сега през зимата стигнах 9.5, извънградско пада под 5, но пък там не си позволявам да настъпвам, нямам си доверие и с основание :rolleyes: , магистрала- 5.2-5.4.
  12. Имам най-хубавата кола, но не знам защо не съм я снимала все още :))) От к...

  13. Как е Space , доволна ли си? Качи някоя снимка!

  14. Всеки, който я видя каза, че майсторски :rolleyes: съм я спукала и за нищо не става. Иначе и аз така си ги направих две по две, макар и за различни сезони.
  15. От седмица насам и аз се наслаждавам на Mitsubishi Space Star 1.8 GDI. Разкошна кола, попаднала в ръцете на все още не толкова ракошен шофьор :icon_blush: . Има двама души в този форум, на които съм много благодарна. На todormitew, за търпението и желанието да ме научи да шофирам /съжалявам за нанесените от мен щети на Каризмата и на нервната му система/ и на Milen_z за съветите и първоначалната диагностика на колата, при него си заплювам място в списъка на чакащите за ремонт. Изминах първите си 500 км с автомобила, успях и да му спукам предната гума. И сега да си дойда на въпроса- правилно ли съм разбрала, че трябва да сменя и двете предни гуми, за да не са с различно износване.
×
×
  • Създаване...