Премини към съдържание

GDI 1.8

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което GDI 1.8 е написал

  1. GDI 1.8

    Бензинов филтър Gdi

    Благодаря ти много
  2. GDI 1.8

    Бензинов филтър Gdi

    Можели малко помощ , не мога да намеря горивния филтър , единственото което намерих е черна кръгла кутия под въздушният филтър в дясно на нея пише МR 910 705, TANK обаче е капсулована не знам дали има външен или само в резервоара... carisma 1.8GDI 99г. Nomera na ramata. XMCSNDA2AYF002414
  3. някои можели да ми каже къде се намира инерционния прекъсвач на каризма?
  4. GDI 1.8

    Проблем със запалването

    имаг предвид че ми правиха ремонт по двигателя а сега като я сглобиха неиска да запали а всичко показва че и е наред, но не е махана клемата при запален двигател, ключът мисля че си има чип , както и дистанционно което не работи затова питам дали имобилайзера да играе някаква роля при положение че е махан акумулатора и за това да не иска да запали?
  5. GDI 1.8

    Проблем със запалването

    Знаете ли дали има имобилайзер каризма 1.8 ГДИ? И къде се намира алармата и може ли ако акумулатора се махне да попречи на запалването на колата?
  6. GDI 1.8

    Проблем със запалването

    хаха така си мислиш ти, това че нямат гди та неозначава че не разбират а и все пак военните карат мицубиши ланзер и все пак ако не вярваш да ти направя клипче от сервиза да видиш сам какви коли правят и дали е само по ходовата част както казваш
  7. GDI 1.8

    Проблем със запалването

    ахах може и така да е но е малко вероятно, защото тези са едни от най добрите които оправят колите на МВР в софия
  8. GDI 1.8

    Проблем със запалването

    Иска ми се, но просто няма как , в момента ми е в сервиз в София. Вече 4ма механици се занимават с нея в момента, но неиска да запали, сигурно е някоя дреболия но за сега все още не са я открили. Исках да се консултирам с вас и да ми дадете някои савет ако знаете от какво може да бъде.
  9. Имам проблем. Направиха ми основен ремонт на двигателя, сглобиха я, но сега не иска да запали. Има голямо налягане, има искра на свещите, има впръскване на гориво, не отчита грешки на компютъра. Всичко изглежда добре, но не иска и не иска да запали. Четири акумулатора изтощиха до сега и механиците не могат да разберат от какво е проблема. Някой да има представа от какво може да е?
×
×
  • Създаване...