Премини към съдържание

nwpower

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Vidin

nwpower's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, търся предна броня за Галант '99 година, фейслифт, 0877670149 :mitsu-smiley:
  2. Кода на боята на GTR-silver e LM7Z но има нюанси в синьо и червено така, че трябва да решиш как трябва да изглежда
  3. nwpower

    Газова уредба

    Говорил съм с момчетата от Монтана казаха че ще е видят само трябва да се освободя в тяхно работно време за да ида. Но ако някои знае нещо ще ми е от полза да ровя докато това стане :mitsu-smiley:
  4. nwpower

    Газова уредба

    сменени са забравих да напиша, свещи, кабели и лули :icon_crying:
  5. nwpower

    Газова уредба

    Да взема и аз да попитам в тая тема да не отварям друга, може пък някои да се е сблъсквал с такъв проблем. Моита японка е с ГИ така съм е взел, 2000 136 кс. от месец ей така си стой и си карам на бензин има газ ама не иска да работи, обръща от бензин на газ и толкова, нито мощност нито обороти. Знам че трябва да се закачи на диагностика ама в "наше село" я гледат като голем камик и никои нищо не може да ми каже :( сменил съм и филтъра прегледах да не е запушен клапана преди редуктора, единствено се оправя за малко ако и извадя бушона за известно време 2-3 мин. ГИ-то Zenit :help:
  6. nwpower

    Не пали :(

    Добре де "mmotors" ти написа неколко пъти да е спреш на равно тая кола що не вземеш да го послушаш и да го направиш а си се запнал като северозападно говедо :P :P, ама като е оставиш на равно да е вечерта и сутринта иди е запали, че да се изненадаш че нищо и няма. На всички дето ще кажат че пиша глупости ще поясня че и моята беше така, разглобих я цялата да установя, че нищо и няма. Събрах я бутнах е на равно и на сутринта си запали все едно нищо и е нямало вечерта. Странно но факт :mitsu-smiley:.
  7. nwpower

    КЛИМАТРОНИК

    добре де ама къде се закача това чудо, днес и при мен както си карах и започна да духа студено, дихнах температурата и се оправи обаче видях, че маркуча си виси свободно отзаде :mad: гледах и през жабката и през дупката на касетофона не успях да видя къде се закача :help:
  8. nwpower

    Хидравлични повдигачи

    Колега темата е за хидравлични повдигачи, разклопали се, ако искаш да ме изпитваш колко знам за маслата може в друга тема, а повярвай ми знам всяка една буква от етикета какво означава :icon_blush: . Написал съм 10w40 поради факта, че това това е предписано от малките жълти човечета, а ако колегата не може да си избере какво точно може да пита, нали
  9. nwpower

    Хидравлични повдигачи

    Не. Но сигурно съм маНко тъп :icon_doh: как ще ги задържи най-дълго време отпушени като те вече са запушени???? Освен с тоя Кастрол да вървят двама механици дето да ги отпушат :D Затова написах за маслото само 10W40 за да не спорим на тема марки и коя е по добра :rulez:
  10. nwpower

    Хидравлични повдигачи

    Какво ще направи тоя Кастрол, ще му отпуши повдигачите ли :D :D :D :D :D
  11. nwpower

    Хидравлични повдигачи

    еми ако не си могъл да направиш правилния избор е трябвало да питаш
  12. nwpower

    Хидравлични повдигачи

    Шом не се чуват постоянно може да пробваш тоя вариант: 1. Промивка на маслената система. 2. Смяна на масло и маслен филтър, маслото 10w40 марка каквато си избереш 3. В новото масло една такава гняс http://http://www.bardahl.bg/bg/product/a/4288 или някаква друга тая съм пробвал и ми е свършила работа. Ако след 1000-1500 км. няма подобрение, ще ти се наложи да дадеш 500-те лева.
  13. nwpower

    ENEOS за 6а13

    10w40 пълна или полу синтетика, лично аз предпочитам пълната :mitsu-smiley:
  14. Здравейте, да питам и аз в темата на колегата, че нещо се видях в чудо :icon_bye: нямам габарит от лявата страна и отпреде и отзаде, и дълги също отляво. Странното идва от там, че като дам на светкавица, светка късата светлина отляво, отдясно си е ОК. Другото странно е, че алармата е вързана към габаритите, като е включа и мигат тия от ляво само, дето не светят като пусна фарове :help: колата е 4G63 '99 година, съмнява ме да е някоя маса ама от коя да почна? Ако някой се е сблъсквал с такъв случей да удари едно рамо :drinks:
×
×
  • Създаване...