Премини към съдържание

kkss

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

За kkss

  • Рожден ден 05/26/1986

Местоживеене

  • Град
    ruse

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carizma 1.8 GDI

kkss's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. kkss

    Проблем със спирачките !

    Същият проблем се оказа и при мене
  2. Здравей, при мен също се появи същият проблем след смяна на комплект съединител, спирачни накладки. Установили от къде идва проблема?
  3. По време на дълго пътуване колата остана на 3000 об и повече не искаше. След като я угасих и запалих отново тръгнах и вече забиваше на 4000 об, също така няма мощност и значително увеличи разхода на гориво, днес вече не забива, но се опитва да прекъсва от време на време. Излизат следните грешки: 12;24;41;56; Благодаря предварително за мненията и съветите Ви!
  4. kkss

    Накладки

    Разбрах, благодаря за мнението. На 10 000 км са, марката не се сещам.
  5. kkss

    Накладки

    Отлепи се феродото на предна накладка, някакви идеи с какво да я залепя?
  6. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Спрял съм се на този Производител: MANN-FILTER Държава: Germany външен диаметър [mm]: 66 мм вътрешен диаметър 1 [mm]: 54 мм вътрешен диаметър 2 [mm]: 62 мм мярка на резбата: M 20 X 1.5 височина [mm]: 90 мм информация: с един възвратен клапан налягане на отваряне на обходен клапан [bar]: 1 бар Номер артикул на препоръчан специален инструмент: LS 6/1
  7. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Маслото съм го вземал, ще ми помогнете ли да си избера маслен филтър, ангренажен ремък с ролките, пистов ремък, свещи и горивен филтър. Интересувам се от марките и качеството на частите, защото не мога да имам вяра на сервизите какво сменят и колко качествени неща купуват, за това съм решил лично аз да си закупувам частите за автомобила
  8. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Благодаря! До сега карах с 10w40
  9. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Направих диагностика, всичко е ок, на 4мин качва оборотите, смесеният разходът на гориво в момента е 8,7л на 100км. Повредата е била от положението на педала на газта, т.е. кракът ми е бил виновен. Имам последен въпрос. С какво масло да карам, марка, на 200 000 км?
  10. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Колеги, гори тая кола, всеки ден я карам, ще ме разори, отзад постоянно мирише на не изгорял бензин. Дайте идея
  11. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Предишната толкова гореше, но тази направо ме разби. Катастрофирах преди година със старата, бях доволен от каризмата карах я почти 5години за това си купих отново каризма, но нещо не е наред.
  12. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Моите съмнения са за дебитомер, но не съм сигурен, ако я занеса в сервиз да я закачат на компютър дали ще открием проблема?
  13. kkss

    Mitsubishi Carisma GDI

    Проблемът е в разходът на гориво. Извън градско 9л на 100км, градско над 11л вече 1 година е така. Преди година имах каризма със същият мотор бях доволен над 7л на 100км не ми е качвала. Когато я пусна на инерция на неутрална бордът ми отчита 15-17 на 100, а предишната си спомням, че беше 0,5 на сто. Дайте мнение по въпроса!
×
×
  • Създаване...