Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Borislav Penev

Потребител
  • От него общо

    101
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Borislav Penev е написал

  1. Както и да е колега пратих ти тук съобщение,но явно не си го получил продадох я защото ми омръзна почти 3 години я карах и и се нарадвах иначе друга причина няма,а джантите останаха в гаража и рекох да ги предложа на някой колега от форума със същата мицка здраве да е все пак ако решиш нещо пиши
  2. Колега писал съм ти тук в личните ти съобщения не съм споменавал за фейсбук писах ти тук просто защото ти предлагам джантите си на бившата ми муцка защото точно на твоя модел стоят уникално Дюзи не съм чистил никога само съм чистил дроселова клапа :icon_n_king: Поздрави :drinks:
  3. Колега погледни си съобщенията.Извинявам се за Спам-а
  4. Благодаря за информацията колеги много ми се иска да се върна пак към марката Мицубиши тези дни ще ходя да я погледна и ще пиша какви са резултатите :mitsu-smiley:
  5. Колеги какво ще кажете за този екземпляр ? http://www.cars.bg/c435305
  6. Е колега те вървят по 6-7к аз дадох моята за 3к от къде да ги зема още 4 иначе много ясно,че ми се иска от по-новите :icon_crying:
  7. А за втория верни ли са му екстрите или и там има лъжа :(
  8. Невярна информация от рода на какво колега за тая глупост за чипа ми е ясно,че е лъжа нещо в екстрите ли е излъгал много ми харесва първият екземпляр откъм интериора искам да кажа иначе и 2та ме кефят на външен вид :icon_blush:
  9. Колеги понеже се разделих вчера с моето мицубиши и без много да му мисля след мицубиши следва пак мицубиши :mitsu-smiley: харесах си един Галант не знам дали е на колега от форума давам линк на колата и някой ако знае нещо за нея моля да сподели понеже ми харесва много http://www.mobile.bg/11359021949044316 Също така ако знаете нещо и за този http://www.mobile.bg/11370967861685703 Очарован съм от марката мицубиши гледам какви ли не коли,но просто нещо ме кара постоянно да гледам в сектора на марка Муцибиши просто не съм бил по доволен и не ми се иска да си вземам друга кола :rulez: :mitsu-smiley:
  10. Хаха спокойно няма такава опасност пък и най-много 1-2 дена да ми се сърди :icon_thumbup:
  11. Ииии сега отново на Мицубиши ама този път мисля да е нещо V6 Благодаря колега надявам се наистина да я глезиш като мен това ми е първата голяма любов няколко пъти се влюбих в нея за периода в който я имам даже в приятелката си не съм бил влюбен толкова колкото в тази красавица :icon_clown:
  12. Продадена ! Темата е за ключ. Със здраве да си я кара колегата :mitsu-smiley:
  13. Продавам Каризма ГДИ изпълнение Elegance. Дата на производство:декември 2000 г. Тип двигател: Бензинов Мощност: 125 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Пробег: 154 000 км. Цвят: Бордо Колата е перфектна по окачване и интериор има външни козметични забележки,продава се с 15-ки лети и 4 зимни гуми. Цена: 3000 лв. GSM: 0877 39 39 45 http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1347184957g.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1347185022m.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1347185042b.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1347185065i.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1347185086g.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1347185104t.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1347185120y.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1347185140r.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1347185162c.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1347185180d.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1347185197g.JPG http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1347185230l.JPG
  14. Никакви черни покриви колега ако ми трябва черна ще си я пребоядисам черна Единствено черното фолио на тавана и предния капак ми харесва на бяла кола на всичко друго Не. Благодаря и се радвам,че харесвате колата :drinks:
  15. Винаги готов винаги ми е било много готино да играя с много по-добри от мен така съм се учил иначе ако играеш със слаби няма как да се научиш :icon_rock:
  16. Колега работата не е само да се изпере платът трябва да се изпере и дунапрена под него защото в него се набива много мръсотия която трябва да се търка и с много мощна прахосмукачка да се дръпне мизерията ... :icon_rock:
  17. Borislav Penev

    Пушек от ауспуха

    И моята е същата история като я изрежа на място до прекъсвач и изкарва черен дим или като карам и като вкарам по-малката и я нахраня и отзад изпушва черно,така е откакто я имам възможно е да са за смяна гумички на клапаните.На 10 000 км при смяна на масло и доливам към 400-500 грама демек го побутва лекичко ама то няма как не я карам винаги с 2000 об/мин. малко състезател си падам извън града и си мисля,че е нормално това при моето каране,но със сигурност ако сменя гумички работата ще се заглади иначе никога не съм сменял кабели и свещи може и от там да идва изпушването ама с моята народна заплата от къде 200 и горница лева за кабели и свещи :icon_doh: :drinks: Както каза колегата Милен имаме си някакъв проблем с колите ама само той знае за какво става на въпрос,а ми е малко далеко.Скоро не съм имал път към Пловдив да я прегледа понеже за да тръгна само зареди колегата да я види чичо доктор ми трябват символичните 80-100 лв. за бензин и ми идва малко скъпа диагностиката,но живот и здраве ще дойде и този момент :icon_angel:
  18. Пак сдаде багажа сървъра .... :icon_crying:
  19. Borislav Penev

    Пушек от ауспуха

    Никакви грешки не са ми излизали от компа всичко си е наред от доста време насам.Разхода е винаги според кракът на човека градско 8-10,извън 6-8.Пак казвам зависи от кракът иначе съм доволен много от колата ако си случил на екземпляр ще останеш много доволен :drinks:
  20. Borislav Penev

    Пушек от ауспуха

    Колега катализатора го махнах още като я вземах колата.Разлика във вървежа няма никаква,но ми се стори,че колата започна да се държи по-добре може и да си въобразявам нещо .Имах общо 2 гърнета и катализатор махнах катализатора и махнах и средното гърне понеже беше изгнило и издънено.Това накрая не е ремус оригиналното крайно гърне си е просто немеца е сложил някакъв накрайник за красота... :icon_clap: Какво имаш предвид да и чуеш гласчето искаш да видиш клип как работи ли ? Много ги Обичам тези Каризми бе тая ми е четвърта кола и в никоя друга не съм се влюбвал толкова и не ми е доставяло такова удоволствие от шофирането :mitsu-smiley:
  21. Благодаря на всички за хубавите коментари :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  22. Borislav Penev

    Пушек от ауспуха

    http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=28866 Ето я темата колега,но нещо ми се губят снимките в Pc-то на интериора на колата трябва да я нащракам пак :drinks:
  23. Borislav Penev

    Пушек от ауспуха

    Колега дай малко повече снимки отпред и отзад и вътре,моята е абсолютно същата само където е Бордо.За 2 години откакто я карам не съм срещал такава по-пътя за това ми е интересно да видя твоята как е откъм екстри :mitsu-smiley:
  24. Borislav Penev

    Пушек от ауспуха

    При мен е абсолютно същото колега не се притеснявай,Каризмата до 3000 оборота е малко по-мудна,но после и идва силата рязко качи малко снимки на твоята да я видим и моята е седан Поздрави :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...