Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

sebulba

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

sebulba's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Мисля и четирите! Щом хвърля толкова много бензин!
  2. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Днес ми казаха че на дюзите имам постоянен ток, а не накъсан и през цялото време впръсква бензин чак до ауспуха стигал съответно колата се давела !Според тях проблема е в контролера !!!!! :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  3. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Даи един телефон да се чуем!!! :worthy: :worthy: :worthy:
  4. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Да но напрежението в дюзите си остава,така че не е от контактния ключ !!! :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  5. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Открихме ,че докато съм на контакт (на въртящ се стартер) има искра и съответно пали ,но след като върна ключа искрата изчезва и съответно гасне мотора. интересното е че вчера докато я местихме от единия маистор към другия колата запали на гас и я придвижихме на собствен ход.След като я угасихме пробвахме да я зяпалим на контакт но пак същата картинка !!! При опит за палене на бензин изкарва гориво чак през колекторите-съответно се вадят свещи .....и т.н. ?????????? :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  6. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  7. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Едно питане имат ли някакви производствени имобилаизери?????? Днес еладжията спомена ,че най вероятно е от нещо такова гледал някакви ел.схеми ! :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  8. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Като подам контакт за момент запалва ,но прицъква едно двойно реле хванато на централната конзола долу вдясно и веднага гаси,дето се вика докато върна ключа ??? А може ли някои бушон да е издал багажа ,че тях не сам ги погледнал???
  9. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Днес доиде еладжия .Тои постави един уред нещо като фенерче с два кабела на единия прекара кабела от свеща и при подаване на контакт започна да пресвятка.Каза че трябва да запали ,че искрата е добра .Веднага след това колата запали и работи 3-4мин. Но.......... :icon_crying:
  10. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Незнам!!! Днес открихме че няма ел.подаване към дюзите ! Голям маитап стана по едно време запали на бензин работи към 3-4минути такмо ми олекна И сама огасна иииииииии пак непали! :icon_crying: :icon_crying:
  11. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    Най-вероятно - не е от контролера!!!! Някой вадил ли е комутатор вън от делкото???? И изобщо възможно ли е това ???? :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  12. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    МD153010 E2T36673 1Z05 ----и пак ли от платката да е?Не е ли нещо друго?
  13. sebulba

    Lancer 4g15 12v Glxi непали?

    От Ямбол! Същото като твойто :mitsu-smiley: с малко по различен двигател което почнах да продавам но нещо се прецака!!!
  14. Карам Митсубиши 1.5i 12v glx 4g15мотор .Днес голям проблем не ще да запали ??Карам го на гас и бензин.На газ върти и пали за момент, но веднага гасне, на бензин само върти без дори да има наченки за запалване. Извадих свещ, опрях на корпус - има искра, но не е достатъчна явно да подържа горенето и гасне. Извадиха делкото, но няма как да замерят комутатора, защото е залят и не знам какво да правя. Преди време ми се случи същото, но тогава нямах изобщо искра и се оказа проблем в платката. Смених я и вече изминах без проблем повече от 14 000 км. А сега вече не знам какво да правя??? Дайте съвет !!!! :icon_crying: :icon_crying:
  15. sebulba

    Lancer 1.5 12v ...

    Карай си Лансера ! :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...