Премини към съдържание

dampio

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia/Haskovo

dampio's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Понеже имам същия проблем с 2008 модел, дизел, някой би ли предложил къде , качествено може да се извърши подобна гимнастика в София? Може би Ратола София?
  2. Ехее, гаранцията му е 120000 хил. , а колата е на 126000, какви щети могат да се причинят ако недай Боже се скъса, има ли вариант според вас да покарам още малко или по-скоро веднага да го сменям?
  3. Здравейте, имам Митсубиши Аутлендър 2008 дизел. В момента колата е на 126000 км. Интересува ме дали този модел е с ремък или верига и кога / на колко км се сменя, понеже не открих нищо в сервизната книжка с инструкции по този въпрос, а в Интернет има доста разновидни мнения. Ще се радвам и ако ми препоръчате сервиз който Ви е извършил подобна операция и колко пари Ви е излезнало. Предварително благодаря. Поздрави
  4. Да ти кажа честно имаш право. Преди 2 седмици сменях амортисьори и им казах да ми направят една диагностика-имах грешка: вода в резервоара. Май 7те стотинки отстъпка на литър в Лукойл ще ми излезнат през г@$* :argue:
  5. Здравейте,наскоро забелязах че при потегляне излиза черен дим,не винаги,а предимно при потегляне от паркинг. След като се пофорсира 2-5 сек. и спира. Попрочетох че това се получавало от горенето на дизела и можело да се оправи с някаква добавка за пречистване на горивната система или нещо подобно беше. Това притеснително ли е,да продължавам ли да си карам така или да взема веднага мерки? Другото което е че според мен след смяната на маслото разхода ми се увеличи,не съм специалист и за това не съм сигурен. Примерно преди извънградско с круиз на 110 км/ч съм достигал среден разход 6.9 на 100. В момента при каране със същата скорост не мога да падна под 8.5 в никакъв случай,а понякога с малко повече заиграване с около 140 и под 9.5. Как да си възвърна отново стария разход,възможно ли е 2та проблема да са свързани? Благодаря предварително за отговорите.
  6. От един сервиз в Хасково ми дадоха оферта за Японски аморт. за 500 лв общо предни и задни. Така заформи се един дебат с приятели и маистори какво всъщност е амортисьора Стигнахме до заключение че това са едни "тръби пълни с масло" и че от марката много значение нямало. Ако някои иска може да сподели мнение или пък да даде съвет. Сега чакам да видя какви оферти ще ми предложат от София.
  7. Здрасти пичове. Някои може ли да ми каже каква марка са оригиналните амортисьори за М. Аутлендър 2007 2.0 дизел или да препоръча такава,цената също ме интересува. Нещо хората от Балкан Стар ми обявяват няква чуднотия за предни и задни аморт. + труд и консумативи към 1800лв общо
×
×
  • Създаване...