Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

EVGENI KISIMOV

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

За EVGENI KISIMOV

  • Рожден ден 05/10/1988

Местоживеене

  • Град
    RUDOZEM

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    COLT 1600 16V

EVGENI KISIMOV's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. EVGENI KISIMOV

    Angel Eyes?

    Фаровете са в наличност бях ги запазил за едно момче но нещо "изчезна" и отново са на тезгяха за продан.
  2. Да с такъв като твоя черен двусекционен.Aз засега ще ги оставя така да светя(на дълги късите да гаснат)пак някой ден ако ми се иска ще си поиграя да ги направя да светят заедно
  3. А на мен при пускане на дългите късите угасват.И сега се чудя какво да правя дали да ги оставя така или да разменям кабелите за да светят и двете заедно на дълги.Казвам разменям защото и при мен преди май е било така ама аз като слагах ксенон и май нещо ги въртях.Добре а ако светят и двете няма ли да се получи известно натоварване от двете крушки на единия фар?
  4. А да попитам аз едно въпросче на тези кристални фарове(черните)когато пуснеш дълги трябва ли да светят и двете крушки(и късата и дългата)?Защото нали по принцип лупата е къса светлина а крушката към мигача е дългата светлина.Питам Ви защото някои приятели се опитват да ме убедят че на дълги трябва да ми светят и двете крушки на единия фар.Моля някой който има такива фарове да сподели
  5. Оказа се,че ги няма тези лайсни колега,съжелявам.

  6. Колега ще може ли да ми оставиш номер за да се разберем.ако искаш ми прати стрела на моя и аз ще ти звънна.моя номер е 0893570833

  7. Имам ги лайсните на тавана-всичките какво ти трябва точно

  8. Колега мойта замина вчера за София-съжалявам

  9. Няма ли да е проблемна така?В смисъл да ми създава ядове?
  10. Здравейте колеги!Решил съм да слагам ГИ и затова имам нужда от помощта Ви!Някой може ли да ми препоръча къде в Пловдив мога да попадна на кадърен майстор и каква"марка"бихте избрали Вие за Вашия автомобилец?Колата е колт 1600 16V 97 година!Благодаря Ви предварително!
  11. Когато питаш в западен сайт-някой ти отговаря! Когато питаш в руски сайт-някой отговаря и също пита! Когато питаш в бг сайт-100 човека те плуят какъв си идиот!
  12. Колеги "аман" вече от тая дестилирана вода!С такава вода 3 акумулатора ми приключиха!Вода та вода!Идете до някои сервиз и си купете ЕЛЕКТРОЛИТ!Има си специален електролит!Идете и търсете електролит с гъстота или заряд(което повече Ви харесва) 1,32! По принцип по висок от това няма!Има на 1,28 и 1,32.Струва около 4 лв за литър.Когато си вземете електролит,взимате една голяма спринцовка със някакъв маркуч и източете колкото се може повече от стария електролит в акумулатора.НО БЕЗ ДА ГО ОБРЪЩАТЕ С ОТВОРИТЕ НАДОЛУ ЗАЩОТО АКУМУЛАТОРА ЩЕ СЕ ПРЕЦАКА!След като източите колкото можете налейте новия и го оставете да се дозареди и сте готови!Гарантирам Ви че акумулатора ще стане като нов ако клетките са наред!Един приятел така вече кара 11-та година с един акумулатор на там системите бяха други-много по силен електролит!Ако не вярвате купете си електролит и вода и идете да ги замерите в някои сервиз за акумулатори с уреда които се проверяват акумулаторите-кой ще покаже повече електролита или водата?!Между другото ако лятото един електролит в акумулатор показва стойности над 1,25 гарантирам че бензинов автомобил ще запали без проблем!Зимата естествено трябва да показва по високи стойности а когато му налеете вода -ВИЕ ГО РАЗРЕЖДАТЕ!!!!!Сега помислете дали му е от полза тая водица :icon_blush:
  13. Колицата ми по километраж е на 220 000 км обаче масло не си и помисля да си понагорява :rolleyes: !Колеги карал съм я със масло 5/40 POLYTRON 15 000км без да го сменям и не беше барнало въобще!С един приятел проучихме за това масло и решихме да пробваме-аз с мицку а той с корса.Само ще кажа че маслото бе в 5л туби и от останалото ми масло тои го изгоря.Опелу излапа и неговото и моето което остана(около 1,5 литра),и естествено не изкара 15 000 :icon_blush:
×
×
  • Създаване...