Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

virusa75

Потребител
  • От него общо

    44
  • Регистрация

  • Беше тук

За virusa75

  • Рожден ден 06/20/1975

Местоживеене

  • Град
    Шумен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant GLS TD
  • Интереси
    0898551514

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

virusa75's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Tymbi,и аз предполагам вече проблема е в таблото-слаба връзка или нещо такова.Утре ще сваля таблото и ще огледам за слаба връзка.
  2. Здравейте,колеги Карам Паджеро 3/2001г/3,2DI-D и имам малък проблем с отчитането на стрелката за гориво.Не показва реалните литри в резервоара.На всяко палене на автомобила показва различно ниво.Проверих сондата-при замерването и работи добре.Дайте някакво предложение да оправя проблема че е доста неприятно така да се кара.
  3. може ли някой от Вас да ми даде сайт на който да си поръчам крушки за арматурното табло.
  4. Здравейте,бих искал да попитам колегите които имат Пажеро 3 защо постоянно ми горят крушките на осветлението на климатика.Дали има значение ампеража на крушките или просто продават китайски боклуци които светят само в магазините.Не горят на веднъж,но в прулжение на един месец изгарят.Не мисля че имам някакъв проблем с токовете.Дайте съвет моля.
  5. Галанта е продаден.Честито му пазен автомобил
  6. здрвейте колеги, Какво се случва в скоростна кутия на Паджеро автоматик когато се приминава от автоматичен режим към спортен режим в движение и обратното от спортен към автоматичен (да кажем някаква скорост примерно 30-40 кв в час).Как се отразява това на кутията и дали е желателно такъв начин на шофиране.Трябва ли колата да е в покой или не?Питам защото усещам че някой път е по добре да бъда в спортен режим(заради това че мога да контролирам работните обороти на двигателя по този начин в даден момент от участъка на пътя).Дали този начин на шофиране може да прецака по бързо кутията или японците са си го предвидили това нещо.
  7. здрвейте колеги, Какво се случва в скоростна кутия на Паджеро автоматик когато се приминава от автоматичен режим към спортен режим в движение и обратното от спортен към автоматичен (да кажем някаква скорост примерно 30-40 кв в час).Как се отразява това на кутията и дали е желателно такъв начин на шофиране.Трябва ли колата да е в покой или не?Питам защото усещам че някой път е по добре да бъда в спортен режим(заради това че мога да контролирам работните обороти на двигателя по този начин в даден момент от участъка на пътя).Дали този начин на шофиране може да прецака по бързо кутията или японците са си го предвидили това нещо.Какво се случва с омазването с масло в кутията и така нататък....
  8. Здравейте колеги, преди 2 дена се сдобих с Mitsubishi - Pajero III - 3.2 DI-D (3 dr) (165 Hp) АВТОМАТИК и трябва да сменя маслата на двигатела,скоростната кутия и деференциалите.Бих искал вашите мнения за маслата Q8.Мисля че са с добро качество на прилични цени.Какво ще ми кажете и каква марка бихтеми препоръчали.По важно ми е маслото на скоростната кутия и деференциалите.Там е големия проблем на Mitsubishi - Pajero III - 3.2 DI-D
  9. Продавам си Галанта,напълно обслужена-агренаж,оптяжни,паразитни ролки на 2500км,въздушен филтър,поленов филтър,маслен филтър,нови задни амортисьори двойнодестващи,прясно сменено предно окачване-двата долни прави носача,горните шарнири.Причината е че си купих Пажеро и Галанта ми остана излишен.Цена 4000 лв.Снимките ми са от края на лятото.Колата е поддържана.Коментирам цената ако свалим музиката и/или джантите Ето и линкове: http://prikachi.com/images/736/7943736z.jpg http://prikachi.com/images/741/7943741h.jpg http://prikachi.com/images/742/7943742l.jpg http://prikachi.com/images/743/7943743F.jpg http://prikachi.com/images/744/7943744D.jpg http://prikachi.com/images/746/7943746K.jpg http://prikachi.com/images/747/7943747M.jpg http://prikachi.com/images/748/7943748Q.jpg http://prikachi.com/images/750/7943750L.jpg http://prikachi.com/images/751/7943751w.jpg http://prikachi.com/images/752/7943752m.jpg http://prikachi.com/images/753/7943753h.jpg http://prikachi.com/images/754/7943754k.jpg http://prikachi.com/images/756/7943756p.jpg http://prikachi.com/images/757/7943757d.jpg http://prikachi.com/images/759/7943759G.jpg http://prikachi.com/images/760/7943760P.jpg http://prikachi.com/images/761/7943761j.jpg
  10. virusa75

    Водородна клетка

    Търсих из форума,ама не открих нищо.Има из другите форуми разни неща.Брат ми си е взел една такава и мисли да си я монтира на "барутника",предполагам просто експериментално за да се опита да прави после подобрения върху технологията-много му ражда мозъка,но не се знае кога ще направи монтажа защото не му остава никакво време от работа.Когато се накани да направи това нещо ще ви пиша във форума какво се е случило.Просто питах за да се ориентираме по бързо какво се случва след това за да се избегнат допълнителните простотии,но няма значение.Ако наистина сваля разхода с 25% това е добре.Ок пичове ще ви пиша като има развитие.
  11. virusa75

    Смяна на автомобил

    Че ще си взема Паджеро ще си взема.Ама гадните джамбази искат да ебат дявола във въздуха.Аз на земята не мога да го хвана.Лукса да карам Паджеро не е ефтин но не мога да кажа че е и голям.Да-гори си малко повече нафтица,но докато се правят около Шумен магистралите все ще намирам някоя омирисана нафта на макуч.Има много шофьори дето имат големи кредити.Относно проблемите по колата-няма кола без проблеми,няма умряла жена седнала само на една пишка.Риска е ясен-затваряш очите стискаш зъби и си казваш "с тая мойта кукумявка се оправих,че една кола ли няма да мога".Кола и жена с късмет се взимат.За мен този автомобил си заслужава разходите.Просто не трябва да го карам джанлатската и може да успея да се размина някакси с по големите ремонти.Все пак както каза колегата-лукса на джипа си е друго нещо.Е друго е някой поръчков автомобил но чак до такава степен не съм пораснал.Тате ми обеща да ми купи камион като порасна,сега съм на 40г. и все още нямам камион.В момента чакаля обявите и като ми застане нещо няма да го пропусна.
  12. Здравейте фенове, Някой има ли представа от тази водородна клетка.До колкото чета из нета сваля разхода на гориво и подобрява работата на двигателя.Някой знае ли за какво иде реч или това само някаква заблуда?
  13. Арх. Пътко, мисля да взема това Паджеро за 9500 лв без повече пазарлък http://www.cars.bg/c657581 Като гледам на снимките волана е много запазен-не е изтрит от каране.Нали се сещаш че това е единствената част по която можеш да познаеш дали е карана колата много. Само ако можеш да ме насочиш как да разбера нещо повече за съединителя,че нямам голям опит с автоматите.
  14. Tymbi виж линка дето съм го сложил в началото.Пича каза че е объркал годината на производство на колата като е пускал обявата(дъщеря му е я пускала).По телефона като говорих с него каза че го е купил преди 4 години,бил го плащал 14-15000 лв.От 4 години първа регистрация в БГ бил навъртял 7-8000 км,не го бил карал,имал 3-и коли и карал другите-това са се джамбаски приказки.От раз го съборих по телефона направо с 1000 лева надолу,а като отида там като я огледам все ще намеря за още 300 да го наведа.Този който знае какво продава няма да мръдне от цената толкова бързо.Ако трява само да сменя маслото няма проблеми 9000 е добра цена,Ако иска само и само да се отъре от нея (в случай че има някакъв проблем по колата) то ще си проличи.Ще я огледам първо,после ще си поприказваме да го видя на къде бие,и като запаля двигатела ще си кажа крайната сума,но първо трябва да запаля студен двигател(макар,че не зима) да чуя как работи докато не е загряла.Ще си излязат проблемите по двигатела от раз.Ако работи добре мисля да се возя вече на Пажеро.Трябва само да проверя колко пари са маслата за да си направя сметка колко да събарям от цента още.Мисля да сменям всичките масла,а те май не струват малко.Ако някой може да ми пусне какви масла(като производител)) са препоръчителни с цените им ще му бъда много благодарен.
  15. Би трябвало да е 160 коня с двигател 3200куб.см.Ще видя на големия талон.
×
×
  • Създаване...