Премини към съдържание

chrissman

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

chrissman's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ами за дълъг път с малко дете и багажите му или по работа с товар или повече от трима човека пътувам с Шарана. Галанта ми е мания от 6-7 години, но вътре е 3 пъти по-тясно от вана - факт. Мерси, като проверя дали е наистина това проблема ще се сборвам с руския, че съм го позабравил доста.
  2. Пичове, колкото повече се замислям май тая работа със CDто е вярна. Скапва се след 30-40 минути като загрее яко то. Проблема е откакто съм я взел миналото лято ама не ме е притеснявало особено щото на дълъг път ходя с Шарана. Лятото също правеше ултра много студено вътре. С Шарана нагласяш 23 градуса и пътуваш до Милано без да се сетиш повече за климатроника, няма значение зима или лято. Тая седмица ще пътувам до Троян и ще пробвам с Муцито без музика. Направо не мога да повярвам японци да не го помислят. Което ми напомня за едно СОНИ, което като беше много студено през нощта и сутринта не работеше докато не се стопли в колата. Всичко му беше наред ама спойките му бяха много близко и като станеше конденз зацепва защита - пълен майтап. Карах го Галанта в Балкан Стар есента, не се скапа, зеха ми 100 лв, всичко беше 6 (явно не е имало записани грешки в компютъра) и по живо, по здраво. Никой не се е сетил за това. Най ги обичам такива проблеми. Ако е това ще трябва да го мислим - изолация ли, радиаторче ли? Ще ви кажа като го проверя. Мерси много за помощта.
  3. Благодаря, пич. :drinks: Ще се пробвам да го сменя ако ми е във възможностите. Ако не се оправя в кой сервиз ще го сменят най-кадърно според теб?
  4. Цената е съвсем нормална за това чудо на 4 години, единствено в България. Състоянието е перфектно, имам само да сменя един датчик на температура, както знаеш, друга и минимална забележка няма. Всеки може да я прегледа основно. Аз съм влюбен в Галанта, но имам един Шаран и той е много по-функционален и за работа и за детенцето. Галанта почти не го карам и ме е много яд. Също така както знаете София е като Бейрут и предпочитам да си взема джип и да не се шашкам на всяка дупка.
  5. На някой случвало ли му се е да са скапе датчика на климатроника/парното за вътрешната температура. При мен след около 40 минути каране явно се скапва и започва да си мисли, че вътре е 50-60 градуса. И с включен климатик и с изключен климатик духа студено. Топло духа само ако го увеличиш на мах - 33 градуса /явно тогава го игнорира този датчик/. Ситуацията е същата и при топло време и при студ навън. Някой има ли представа къде е този датчик, лесно ли се сменя и какво пари струва. Според мен е от него, ама някой ако има други идеи да каже. Става въпрос за Галант 2,5 V6 2002 г.
  6. Пичове, продавам точно това за което се оглеждате. Галант 2002 г. 2,5 V6-24, автоматик, типтроник, кожа, AVANCE тунинг, металик, перлени стопове, 17 цола летни и 15 цола зимни гуми с лети джанти, парктроник, GSM инсталация, всички възможни екстри. Купен е от Балкан Стар октомври 2002, сега е на 65 000 км. Каско, граждански, винетки, всичко. Искам му 29 500 лв. В перфектно състояние. Малко съм дърт и семеен с детенце за тоя хубавец. Ще взимам нещо по-голямо. Ако някой се интересува да пише. Снимки могат да се видят в www.mobile.bg
×
×
  • Създаване...