Премини към съдържание

raptor

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

raptor's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. http://rutube.ru/tracks/1131166.html?v=d2a...eb68b6a396431b9 Ето какво намерих Тест-драйв на OUTLANDER първа генерация от братята братушки :icon_clap:
  2. Благодаря за отговора! Относно 2.4 лоши отзиви съм чувал единственно за GDI -мотора, но той така или иначе не се монтира тук. И по-добре ! Мисля обаче, че съм категоричен за М/Т . Аутлендъра постоянно ли е 4х4 , аз мислех, че е с предно и има бутон за режим 4х4 ? Имаше някакъв сайта за разходите на гориво, но не мога нещо да го открия, сре]ал съм го из форума.
  3. В интерес на истината предпочитам ръчни скорости, 4 - скоростния автомат е малко тромав и разхода му е с около 2 литра отгоре, поне това четох из руските форуми.
  4. Май няма любители на тоя автомобил във форума, като гледам колко малко е писано , започвам да се позамислям дали това е правилния избор или по-добре Subaru Forester сходна година на производство. :blink:
  5. Ще съм благодарен на компетентни мнения за OUTLANDER 2003-2004 г. , 2.0 или 2.4 бензин Много съм се влюбил в тоя автомобил и мисля да скачам , но незнам кой мотор да избера, 2.0 мисля че е малко слаб за това купе, но за 2.4 съм чувал доста лоши отзиви Всъщнос 2.4 на Аутлендъра MIVEC или GDI е , кой от двата, или слагат и двата. Защото всъщност MIVEC-a е по-добрия вариант, за GDI знам че е доста капризен на гориво, а за Б-я това е от значение. Както и 2.0 -я и MIVEC-a нямат проблеми с монтирането на газова уредба , докато при GDI е абсурд да се сложи нещо подобно. Какъв е реалния разход на двата мотора ? Интерсесува ме как са като подръжка, колко се трошат и какви слаби места имат ? Колко са надеждни като 4х4 , доколкото знам серийно имат блокаж на централен диференцеал, режима 4х4 е механичен а не електронен, посредством бутон. Държа на проходимостта , в момента карам Subaru Impreza AWD и съм доста доволен, евентуално ще остане за жена ми, а аз ще взема OUTLANDER. Благодаря на всички предварително.
  6. В autoscout24.de изпадат, аз лично следя по няколко пъти на ден какво ново излиза там, също и в mobile.de.
  7. Благодаря Ви за мненията. :clapping2: И аз сякаш клоня повече към Галант, Субаруто е доста спартанско вътре, даже прекалено. Имам приятел с Subaru - Impreza WRX GC8 2000г.Купето е същото само че е 225 кс., :rijden: върви ужасно много, адски стъбилно в завои. А Галант съм карал и типтроник и механична кутия. Мисля че ще взема това което първо ми изпадне на добра цена в Германия, че ми писна да се движа с италиански кенеф под марката Fiat. На Субару може би най-голямото предимство е, че е 4х4, също и здравината на сглобките и самите детаили в автомобила. Всичко зависи от mobile.de и autoscout24.de :worthy:
  8. :icon_hmm: Моля за компетентно мнение, колебая се м/у двата автомобила. Като цени са сходни, за съответните години (1997-1999г). Поне на мен до толкова ми стигат силите, не че неискам AVANCE 2003 примерно ... Доста попрочетох и за двата модела и незнам какво решение да взема в крайна сметка. Като подръжка и издържливост мисля че са еднакви. Като лукс Галанта превъзхожда. И двета трудничко се намират, особенно Галант седан, пълно е с комбита на по 3000-3500 EUR, дори с кожа и автоматик.
  9. Искам да засегна отново темата за въпросния "жребец". Интересуват ме плюсовете и минисите на конкретния автомобил. От 10-тина дни много обстойно преглеждам mobile.de, за подобен автомобил.Задължително опцията с кожа. Като части и обслужване съм запознат, малко скъпичко но няма как. Хобаво е че на границата на акциза и няма допълнителни митнически налози освен еко такса. Ще съм благодарен на компетентни мнения.
×
×
  • Създаване...