Премини към съдържание

krupieto

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

За krupieto

  • Рожден ден 11/07/1978

Местоживеене

  • Град
    Pleven

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Спейс Стар 1.9did 102 k.c
  • Интереси
    карание

krupieto's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Съжалявам за проблема.Имаш ли горната помпа на съединителя? Какви пари е, и каква е, пласмасова или алуминиева?

  2. Така е колеги,оказа се горната помпа. Сега търся къде в Плевен има магазини,които предлагат такива части. ЕВАЛА на форума и на ВАС-колеги.НЕ оставате,незабележими. Приемете,моите благодарности и лек и безавариен път,НА ВСИЧКИ!!!
  3. krupieto

    Съединителя го няма

    Сега се върнах от майстора,пак ми оправи (временно)съединителя,НО,тръгвам по магазините на Плевен,за търся ремонтен комплект (гумички ли,пружинки ли или каквото продават),ако ще и помпа да е.НО!!!(((КОЗАТА,СИ САКА ПРЪЧ,А "МИШО" СИ ИСКА РЕМОНТ)))!!! МОМЧЕТА,БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ СТЕ ОТЗИВЧИВИ!!! Знайте,че много хора са ви благодарни,независимо,че не ви познават!
  4. МАЙ.....И добре,че ви има и си пишете. На мен какво ми се случи!!!- Педала на съединителя започна да ПРОПАДА,да има свободен ход в горната част, докато ми остана съвсем малък ход, колкото едвам да включвам скоростите!!!!!!!!! Ходих на майстор, който ми го оправи, като извади маркучето от ГОРНАТА ПОМПА на съединителя и го НАДУ(демек,насила ми избута КЛАПАНА на помпата) след което съединителя се оправи.Майстора ми каза,че мога да карам така "до другия път,но и той не знае кога ще е". Радостта ми не беше за дълго време, след около един месец, пак ми пропадна.***Сега не знам, какво да правя! Майстора каза да се стягам за нова помпа на съединителя, която се намира в скоростната кутия и е гадна смяната. Питах по моргите за двигател 1.9ДИД 102 к.с., цена втора ръка 80лв. КАЖЕТЕ МНЕНИЕ!!! PLS
  5. krupieto

    Съединителя го няма

    МАЙ.....И добре,че ви има и си пишете.На мен какво ми се случи!!!-Педала на съединителя започна да ПРОПАДА,да има свободен ход в горната част,докато ми остана съвсем малък ход,колкото едвам да вкючвам скоростите.!!!!!!!!!Ходих на майстор,който ми го оправи,като извади маркучето от ГОРНАТА ПОМПА на съединителя и го НАДУ(демек,насила ми избута КЛАПАНА на помпата) след което съединителя се оправи.Майстора ми каза,че мога да карам така "до другия път,но и той не знае кога ще е".Радоста ми небеше за дълго време,след около един месец,ПАК ми пропадна.***Сега незнам,какво да правя! § Майстора каза да се стягам за нова помпа на съединителя,КОЯТО се намира В скоростната кутия и е ГАДНА смяната И.Питах по моргите за двигател 1.9ДИД 102кс. ,цена втота ръка 80лв. КАЖЕТЕ МНЕНИЕ!!! PLS
  6. Засичане пълен резервоар - пробег - доливане до пълен градско - 7,5-8л./100км извънградско - 5,5-6л./100км ********************************************************************************************************************************************************** Засичане пълен резервоар ~~50лт- пробег ~~780 - доливане до пълен градско - 7,8-8л./100км средна скорост по борд комп. 20км/ч,за около 400 км. извънградско - 5,0-5-5л./100км с около 80~120км/ч. Безаварийно каране на всички и от мен. п.п Карам Mitsubishi - Space Star (DG0) - 1.9 DI-D (102 Hp)
  7. И,аз съм с "С.СТАРЧЕ" от 2 месеца и за сега съм много доволен.Купих му джанти с зимни гуми от каризма 15-ки,с гуми 205/60/15 и като съм сам,няма проблеми ,НОоо като се качим всички,аз,жената (не,че е тежка 65кг),децата и колата започва да стърже ОТ ЗАД калниците. Сега си взех лятни гуми 195/60/15 и НЕМА ПРОБЛЕМИ,колата е тиха на дълък път,маневрена градско,широка от вътре и малка от вън.Има само една "ZABELEJKA" не е красива.Никой който му кажа каква кола съм си купил не я знае и като я види не му прави първоначално хубаво впечетление.За което ми е доста неприятно,НО, аз нали сам МНОГО доволен,ТОВА Е ВАЖНО. п.п А,с 1,9 DI-D съм и няма много части втора ръка за СТАРЧЕТО. КУПУВАЙ И СЕ НЕБОЙ!!!
  8. Печове ,днес си купих оригинални лети джанти,за моето С.Старче което пък си го купих преди един месец,от Германия и до БЪЛГАРИЯ ми излезе всичко с застаховки,гражданска,регистрация,винетка и разходи: 3970 лв. п.с: от Германия го купих за 1490 ЕВРО. Такаааа,джантите ги взех на далавера (си мислия) от едно блъснато Митсубиши Галант. Четири джанти с зимните гуми на един сезон ги платих 300 лв. SUPERRRRRRRRR. и те така ,сега се кефя като малко момче на детска количка ,е не, че сам дрът АМА 32г,са си 32,хаххаххх. Надявам се че не само сте чели научили нещо ,ама сте се и забавлявали!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!УСПЕХ НА ВСИЧКИ ИИИИИИИИИИИИ,бЕзаВАрИнО ШоФиРаНе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Създаване...