Премини към съдържание

martin spasov

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

За martin spasov

  • Рожден ден 09/16/1990

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Colt 1.3 1999

Интернет контакт

  • Skype
    marto_bsl

martin spasov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз съм на работа, няма да мога да дойда за съжаление.
  2. Аз съм за неделя , няма значение къде.
  3. Какво ще представлява срещата? Защо ще е в механа?
  4. Къде точно ще бъде срещата и в колко часа?
  5. От към разход на гориво как е при вас Mitshubishito-то?
  6. благодаря колега, малко не съм запознат как се свалят тези части, но благодаря.
  7. Горе доло значи разхода които ми даде е нормален за тази кола. Благодаря
  8. Благодаря за бързия и изчерпателен отговор. Ще споделя пак след време впечатленията си.
  9. Здравейте колеги, имам още едно въпросче свързано с разхода на гориво. Значи горе доло извън градско мисля, че засякох разхода - 6/100км. Заредих колата с 30 литра, като сигналната лампа на резервоара ми беше светнала, което значи че би трябвало да имам горе доло 8кг при такова състояние, поне така пише във книжката на колата. Минах 390км извън градско при каране 90-100км. след което минах още 50 км градско и лапмата отново светна. Та въпроса ми е следния колко би трябвало да ми гори колата сега във зимния сезон градско, от град Варна съм, малко се притеснявам, защото сипах 8,5кг и минах 70км градско, а за кола която е на 120000 км 99 година ми се струва малко множко, като се има предвид, че не я натискам въобще даже може да се каже, че карам прекалено предпазливо, гледам оборотите да не са ми над 2000.
  10. Благодаря за съветите. Също искам да попитам за видовете течности които са необходими на колата да работи нормално, освен ,маслото друго не съм сменял, а като вдигнах капака видях, че има доста малки така да се каже резервоарчета. От книжката видях , че са течност за хидравликата, течност за спирачките и течност за съединителя, отворих само течността на хидравликата тя е на минимум, явно тря да се допълни малко, не знам колко мога да карам с толкоз, но сигурно течността е добра, защото не е Българска така ми каза майстор. Какви според вас течности трябва да взема и да долея където е необходимо.Също така искам да питам нормално ли е, когато колата е студена, след като запаля да ми стои на близо 2000 оборота докато загрее?
  11. При запален двигател се чува обаче малко по леко, а когато колата е в движение не се усеща чукане в кормилото.
  12. Здравейте. От скоро вече и аз съм притежател на лек автомобил с марката Мицубиши. Малко преди да закупя колата четох и се информирах за този автомобил от тук. Видях, че има доста компетентни и информирани хора за автомобила (Мицубиши Колт 1,3 75 к.с. 1999 , бензин), затова искам да попитам следното. При изгасен двигател, при леко завъртане на кормилото в ляво и дясно се чува леко чукане. Закарах колата на майстор и той ми каза че било от лявото ми колело, причината била от тази част http://drive.bg/product_info.php?cPath=10112_10298&products_id=1835800&ModelId=5577 , била съвсем съвсем малко разбита, аз лично не разбирам много, но мисля че проблема не е от тази част, защото си мисля че ако е от нея би трябвало и в движение да се чува или усеща проблема. Имам още въпроси относно автомобила слава богу не са проблеми, които евентуално мога да задам по нататък.
×
×
  • Създаване...