Премини към съдържание

yasen78

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

yasen78's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. yasen78

    Нов Галантец в клуба

    Малко извън темата, но колко вървят Галантите (модела след 1997 бензин 2.0 двигател). Че гледах в мобиле.бг и скъпички ми се видяха. То вярно че хубавото е скъпо, но все пак. Това е кола на 10 години.
  2. Благодаря на всички за съветите. Ще изчакам още малко да видя дали няма да паднат цените заради влизането ни в ЕС и ще скачам на някоя "таратайка". Ако взема Мици ще се похваля тука, а може и да питам още нещо. @Краско прав си и за жените и за колите. И не съм се засегнал.
  3. Дано не тсвам досаден. Знам че това е форум за Мици-а , но ако имте инфо и за Нисан Примера 96-99 година модел. Ще съм ви благодарен. Не е Галант вярно, но и той май е доста здрав, а и има вид Пък и си е японка По специално гледам модела с 1.6 двиг. 98 коня. Просто от него има по-богат избор в БГ. Погледнете само в мобиле.бг, колко обяви има за Галант и колко за Примера. Нямаше да питам тука, ако бях намерил клубен сайт на Нисан, но няма. Несериозници
  4. Благодаря за съветите. @Krasko не искам вие да ми избирате кола просто искам да знам какво да очаквам. Трудно е да се спори с жена сигурно повечето сигурно го знаете а моята приятелка иска Лагуна, щото много меко возела :( За двигателя 1.8 ще ми е напълно достатъчен като се има предвид стила ми на каране. Не си падам спортист, а 126 коня стигат за изпреварвания и за поддържане на 120 км/ч нали. Колкото до ръждата по амортисьорите не ме плаши стига да не изгние целия амортисьор де и да остана без него , а тези ботушки къде се намират по-точно. Да знам къде да гледам. Питам за ръждата защото много ме доядява като видя ръждясала кола. Не знам що така. Явно външния вид е важен за мене. То и затова искам Галант, и не само затова. Ще огледам за цените на частите. Ако са до 50% по-скъпи от на немските колите не е чак толкова много. Друго май не се сещам. За сервизи в Русе не казахте нищо може и да не знаете де. Имам един комшия с Митси Галант Е6 V6 24 - може него да питам. А за Honda Accord някакво мнение може ли дададете или да търся форум на Honda А да и последно каква е според вас цената , която трябва да очаквам за Галант 94-96 год 1.8 в България. Гледам в mobile.bg някакви за по 4500-5000лв., ама нещо не ми вдъхват доверие.
  5. Благодаря за отговора. Значи почвам да питам конкретно явно за да избегна евентуални проблеми с ръжда по ботушките н амортисьорите трябва да търся след 94 година кола. Как мога да позная че е след тази година модела. Питам защото съм гледал коли примерно Астра която я водят 97 ама тогава и е регистрацията иначе се 94 год. производство. Някакви цени примерни да ми дадете за най-често сменяни части. Това предно окачване с 2 носача с шарнири означава ли че трябва да сменям всичко (носачи и шарнири) при евнтуален проблем. Явно за ДВГ-то ще си търся с 1.8 - 125 коня. Гледам по обявите разни 1.8 бензин с 115 коня http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=details. Има ли такъв модел? Друго за возията пак да питам. Твърда ли е много, макар че такава голяма кола трудно ще вози твърдо по мои разсъждения. Харесва ми Галант-а както и carizma-та, но не ми се ще да взимам нещо което ще ми яде парите. Това мога и аз да го правя Колата предполагам че няма да я карам много. Повече от 10 000 км на година, не вярвам да правя че и тези са май много. А да и още нещо, ако знаете сервизи/магазини/авто къщи в Русе където съм сега да споделите. Благодаря за съдействието.
  6. Така, почнах да си търся кола и ме навиват за Лагуна, но от дълго време се заглеждам по японките и Галанта ми е един от любимите заедно с Хонда Акорд от същото време. Нямам пари за по-новия модел след 97 който е ако не се лъжа и май ще си търся като този на снимката. Искам да е бензин не много бавен ,но и не много мощен двигател. Т.е. V6 отпада и остават 1.8 и 2.0 версиите. те са съответно 125 и 136 коня което е доста повече от колкото искам но няма по малки :( Обаче като гледам разхода им на гориво не е голям. Предполагам че са с по 16 клапна и пълна инжекция. Интересува ме какви са цените на консумативите (адрен. ремък, филти и други части които се подменят често.) Какви са му най-честите проблеми на този модел и някакви препоръки какво да гледам специано за него. Има ли проблем с ръждата, окачването, двигател, ск. кутия и т.н. Разбирате ме предполагам. Освен това никога не съм е качвал на такъв модел и ме интересува каква е возията на Галанта. По-твърда като на ГОЛФ или по-мека като Лагуна примерно Предполагам че е нещо средно, но да питам. И ако трябва да избирам между Галант тези години (93-97) и Хонда Акорд, какво ще ми препоръчате гледайки реално на нещата, а не като фенове. Искам да кажа и че искам практична кола с не много големи разходи за поддръжка, но ако не ме запали като излъчване, няма да ми е сладко да я притежавам И последно има ли някой Галант на метан? Някави препоръки или проблеми там?
×
×
  • Създаване...