Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,534
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    Мишо Биолога
    Последно регистриран
    Мишо Биолога
  • На линия са   1 потребител, 0 Скрити, 24 госта (Виж списъка)

• Здравейте! Продавам автомобилът, който закупих от любител на ретро автомобили преди 5 години., когато  "новият" ми WV ме остави на пътя и ми отне над 10 000лв и 3 месеца за ремонт. Автомобилът е каран от мен активно 2-3 месеца, след което е бил грижливо съхраняван в гараж, разхождан основно по сухи време навън и гледан като домашен любимец. Но дойде време, семейството се разрастна, взехме си бус и в гаража трудно се събират и двете. Надявам се някой тук да оцени колата, бих се радвал да отиде при някой, който ще я гледа добре, защото такава кола в такова състояние трудно се намира и цената и няма да върви надолу. Ръжди няма, с оригиналната боя е. Има на две места натиснато леко по ламарините - така съм я взел и аз. Окачване и ходова част са безупречни, акумулатор на 6-7 месеца, колата е в оригиналното си състояние, всички прозорци, панели са фабричните. 4х4 работи безупречно. Колата работи добре както на бензин, така и на газ. Газов инжекцион.  Масла на диференциали, скорости са сменени предния път. Имате да смените маслото на двигателя и да си я карате с кеф.  За каквито и да е въпроси, може да звъните и да питате! Колата е при мой приятел, който продава коли в София и там може да се види и кара. Аз живея на село, но оставям тук и моя телефон:  0888 253 660 - Михаил. Снимки в обявата: https://www.mobile.bg/obiava-11765444599019056-mitsubishi-space-wagon-4x4-gaz-semeen-avtomobil  
    • Здравейте, Имам Mitsubishi Outlander 2016г. с оригиналното заводско радио Rockford Fosgate. От известно време имам проблем, при който радиото забива веднага след стартиране на автомобила (още при първоначално зареждане и след определено време се оправя). Въпросите ми са: Има ли известен софтуерен проблем за този модел/година? Съществува ли официален ъпдейт за радиото?
    • Автомоболът е изключително надежден и при добра поддръжка спокойно може да мине и милион километра. Основен проблем като при повечето японски автомобили е ръждата, ако се оглеждате за нов това е едно от най-важните неща, за които трябва да внимавате. Друга слабост характерна за почти всички хибриди и електрички е слабата акумулаторна батерия (12 волта), която като падне 2-3 пъти, е за смяна, а падне ли... Колата не може да я мръднете без някой да ви подаде ток. Конкретно за PHEV, друг проблем е деградацията на батерията, но при сериозна деградация, батерията се сменя от Мицубиши, ако автомобилът е гаранционен.
    • Накратко "не", освен ако не ви изпадне PHEV на цена подобна на такъв бензинов или дизелов екземпляр и подобна година.
    • На 96,000 км се сменят свещите, маслото на трансмисията и на двата електромотора. 
  • Теми

• Създаване...