Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,533
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    nrayanov90
    Последно регистриран
    nrayanov90
  • На линия са   0 потребителя, 0 Скрити, 34 госта (Виж списъка)

• Все още няма регистрирани потребители в момента
    • Автомоболът е изключително надежден и при добра поддръжка спокойно може да мине и милион километра. Основен проблем като при повечето японски автомобили е ръждата, ако се оглеждате за нов това е едно от най-важните неща, за които трябва да внимавате. Друга слабост характерна за почти всички хибриди и електрички е слабата акумулаторна батерия (12 волта), която като падне 2-3 пъти, е за смяна, а падне ли... Колата не може да я мръднете без някой да ви подаде ток. Конкретно за PHEV, друг проблем е деградацията на батерията, но при сериозна деградация, батерията се сменя от Мицубиши, ако автомобилът е гаранционен.
    • Накратко "не", освен ако не ви изпадне PHEV на цена подобна на такъв бензинов или дизелов екземпляр и подобна година.
    • На 96,000 км се сменят свещите, маслото на трансмисията и на двата електромотора. 
    • Купувате си нормална мобилна зарядна станция за type1, която се включва в шуко контакт и зареждате. Ако не знаете откъде да си вземете, не сте сигурни как да постъпите, мога да ви консултирам и да ви намеря подходяща спрямо вашите условия на цени по-достъпни от това което се продава в повечето магазини (да кажем за 200 лв, най-много 250 лв с консултацията).
    • Здравейте, и аз имам подобен проблем. За момента единственото решение, което съм намерил е да оставя колата напълно да изразходи бензина и да карам няколко дни на ток за да спре да се опитва да го пали постоянно. Подозирам, че е свързано с деградацията на батерията. Аз се намирам в София и ако имате нужда може да проверим какво е ниво на батерията с диагностика. Ако сте в гаранция и нивото на батерията ви е под 70%, Мицубиши са длъжни да ви я подменят безплатно!
  • Теми

• Създаване...