Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,517
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    stdobrew
    Последно регистриран
    stdobrew
  • На линия са   0 потребителя, 0 Скрити, 6 госта (Виж списъка)

• Все още няма регистрирани потребители в момента
    • Честита нова година.От скоро имам АСХ ,проблемът е че не работи дисплеят на таблото където показва наличното гориво,изминати километри ,температура.Някаква насока,благодаря предварително
    • здравейте, кажете кои марки да избягвам при избор на цял комплект + водна помпа. 2.4 160кс
    • Здравейте колеги. Продава се Mitsubishi Eclipse Cross 1,5i-163kc EVRO 6B на 103 000kм! Колата е в София.  Най-високо ниво на оборудване. Купувана е от официалния вносител на Мицубиши - Балкан Стар. До този момент има пълна сервизна история от техния сервиз. Никога не е имала щети или удари.  Автомобила е без никакви забележки и скрити проблеми.  Колата е окомплектована с: - релси за покрива. - секретни болтове. - гумени стелки за купето и багажника (оригиналните текстилни са използвани 2-3 пъти, т.е. са си нови). - комплект джанти със зимни гуми. Всичко това е оригинално от Мицубиши. - има пълно каско и гражданска до 02.05.2026г. - винетка до 25.06.2026.  Цена 17000 EUR. Ако желаете подробна информация и още снимки - телефон за контакт 0886300559 или на ЛС с мен във форума.      
    • Минал съм по този път и продължавам да минавам. Считам (лично мое мнение) че Мицубиши направиха най-голяма грешка да спрат този модел от производство. Нищо не им костваше да направят фейслифт и малко обновяване отвътре на автомобила и да продължат производството му до ден днешен. Проблема е, че модела доста остаря и полагам огромни усилия да го задържам. Бях принуден да спра единия от двата си автомобила от движение, защото ръждата го изяде отвътре и нямах шанс да го спася. От друга страна ни притиска Euro 2  категорията и не може през зимата да се влиза в центъра на София. Добре поне че другия е все още с Euro 3. Части все още се намират, макари трудно. Ако съчетаеш 2 коли в една. Трябва да имаш време, пари, средства, нерви и добър монтьор.   
  • Теми

• Създаване...