Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,514
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    ivooooo
    Последно регистриран
    ivooooo
  • На линия са   1 потребител, 0 Скрити, 24 госта (Виж списъка)

• Здравейте и от мен. Имам asx 1.6 117 конски сили 2019 година от около месец, само с предно. В момента е на 46000 км. Преди това съм имал mitsubishi space star 1.3 и 1.6, toyota avensis 2.0 д4д, golf 1.6 бензин и два голфа 1,9 tdi. Впечатленията ми от ASX са: Много слаб и тегав мотор , ускорява прекалено плавно и се задъхва по баири, а борд компютъра ми казва да превключа на по-горна предавка. Стои нестабилен по завоите, карал съм и други СУВ. В купето е доста шумно , особено ако вдигна над 110 км/ч. Има питане - възможно ли е двигателя да е толкова слаб или аз имам проблем. Когато предприемам изпреварване сериозно се замислям. Единствено горивния филтър не съм сменил.
    • Здравейте!  Моля изпратете за Варна 3 броя полагаеми (Искрата, Галя, Емо) + 1 допълнително. Еконт Варна Офис ул. Перла 20 0887/135018 Искрен Костадинов Благодарим предварително! Светли празници!🎄🥳
    • Звънни на тия 2та линка на телефона на втория показват пе успешно са обучили втори ключ за Outlandee 2017г самоче май са в Пловдив ама сигурно не им е проблем да дойдат при теб.   https://soslocksmith.bg/uslugi/avtoklucharski-uslugi-ot-denonoshten-kluchar/?gad_source=1&gad_campaignid=68347219&gbraid=0AAAAAD2XDn24Rl_lvxQBCDxnG8EYNc6z_&gclid=CjwKCAiAmKnKBhBrEiwAaqAnZ8IHiu49tQ4lowdND4USzf8Q6CX6oKuPcn7agoYwXADqoeWXKytlGBoCEKUQAvD_BwE   https://baukey-plovdiv.com/ключ-за-mitsubishi-outlander-от-2017г-изработка-на-дубликат/  
    • Колега реши ли проблема . И аз имам същия и се съмнявам в уплътненията на вратата пасажерската. Само когато вали дъжд при спряло положение се пълни с вода .
    • Здравейте, оказа се проблем в рамената и загнили( разложени) гумички на рамената. От там и затягане на чистачките. Всичко смразено наново и се оправи. Много разглобяване! Но ми се струва, че и безконтактното миене оказва влияние. От препарата.
  • Теми

• Създаване...