Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,491
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    stoyanmar
    Последно регистриран
    stoyanmar
  • На линия са   1 потребител, 0 Скрити, 35 госта (Виж списъка)

• Здравей и благодаря за бързия отговор! Според мен не може да са амортисьорите, защото скърцането си го имаше и преди да ги сменя, а ги смених преди буквално 3-4 месеца.  Иначе този сервиз видях, че е силно рекламиран във форума, вероятно има защо. В понеделник ще звънна на този номер, за да видя работят ли уикенда и дали могат да погледнат колата, макар че като локация не са ми особено удобни. Доста пари потроших днес и ми се иска проблемът да се диагностицира правилно, за да се оправи вече, защото определено не ми се дават нови няколкостотин лева, а накрая шумът да си остане...
    • Отиваш в сервиз Ратола (официален сервиз на Мицубиши) и ти го оправят. Нека погледнат тампоните и амортисьорите.  0888009988 - Жоро е приемчика. Казваш, че Светльо от клуба те праща. 
    • Здравейте! Имам следния казус - от няколко месеца насам колата издава наподобяващ на скърцане звук, когато минавам през някаква неравност (дупка, легнал полицай, шофиране по павета) с ниска скорост до около 40-50 километра. С по-висока скорост не съм чувал странни звуци, нито пък съм усещал проблем от каквото и да е естество.  Въпросният звук идва сякаш от задната лява гума, или поне от там го чувам, но съм сигурен, че е от задната част на колата. В началото не му обръщах внимание, но с течение на времето стана много дразнещ и реших да взема мерки. Днес смених летните гуми със зимни, предни и задни накладки, задни спирачни дискове (те така или иначе си бяха за смяна), както и биалетките. Звукът намаля чувствително, но определено не изчезна. Задните амортисьори са сменяни пролетта. Чудя се дали не е тампон, или някаква друга такава дреболия. Съмнявам се да е нещо по-сериозно, защото тези ремонти съм ги правил в различни сервизи, а преди месец минах и ГТП, та ако имаше нещо си мисля, че все някой щеше да го забележи. Интересува ме някой имал ли е сходен проблем, и ако да - как го е оправил. Също така бих искал да попитам за добър сервиз в София, който може да ми погледне ходовата част, защото проблемът най-вероятно идва от там, а в сервиза, в който ходя ми казаха, че освен биалетките всичко друго си било наред. Желателно е сервизът да е в южните квартали на София и обезателно да работи през уикенда (или поне в събота), защото през седмицата ми е почти невъзможно да загубя потенциално един цял ден в сервиза. Благодаря предварително!
    • В настроиките на навигацията имам само Headlight auto cut out - да се изключват фаровете след определено време Sensitivity for auto light - кога се включват автоматичните фарове, след като запаля Нямам DRL. Имам софтуер с диагностика Autocom, но и там от функциите не намерих за включване на фаровете. Ще потърся сервиз с оригиналния софтуер на Мицубиши, който ми написа.  Благодаря за изчерпателния отговор! 
    • Здравейте, имам проблем с вибрациите при двигател 4N14,. Миналата година лятото бяха само около 2000 оборота, но тази година диапазона е 2000-2500 оборота. Също често се чува чукане като при аванс (преждевременно запалване ). Странното е, че наистина е свързано с околната температура, както го описвате в темата, но при по-продължително динамично каране се усеща макар и слабо и при по хладно време. Едва ли някой  е намерил  причината за проблема, сигурен съм , че щеше да напише, но аз повдигам темата отново заради предположението на майстора, при който ходя, а именно повреден маховик. Цената му е такава, че не искам разбира се да го сменям на принципа проба грешка. Затова искам да чуя и вашите мнения. 
  • Теми

• Създаване...