Колеги някой сблъсквал ли се с този проблем?
Размърдах куплунгите под седалката на шофьора ,но всъщност къде да ровя?
Къде е модула за airbag?
Миналата година сменяха предната броня поради малък страничен дефект, но не вярвам там да има някакъв датчик.
Ако искаш да прегледат Галанта-а в сервиз в София препоръчвам Ратола, поради факта,
че в този сервиз работят монтьори, които дълги години обслужват и поддържат модела.
Преди да купиш колата я огледай внимателно за ръжда.
Части има, но все по-трудно се намират, особено оригинални.
За другото може да помагаме във форума или с лични контакти, ако имаш нужда от съдействие.
Приятели, извинявам се ако не е подоходящият раздел за питането ми, а именно запътил съм се да купя Галант и имам нужда от съвет къде в София да го прегледам сервизно преди самата покупка. Според вас има ли достатъчно части и възможности за поддръжка на такава кола в София/България? Благодаря!
здрасти, колега. началото на година напраивхме цялостен ремонт на банята и тоалетната. За майстор - доверихме се на https://maistordom.com/ останахме доволни, за момента нямаме забелжка по работата. Майсторът беше спокоен човек, обясняваше и винаги си вдигаше телефона : ) Единствено като грешка и то наша птбелязвам, че не избрахме правилния смесител - избрахме тип водопад и самия смесител много трудно се чисти
Здравейте, обмислям да направя основен ремонт в банята. От къртене, до смяна на ВиК и бойлер, както и лепене на плочките. По мой сметки около 4 квадрата. Не сикаме душ кабината или вана, тоалетната ни е отделно Приемам всякакви съвети по темата, както и ще бъде дововлн ако ми препоръчате майстор или фирма, които работят в София. Мой познат плащаше допълнително ношувка на майстора, защото пътуваше от друг град и ми се иска да го избегна.