-
Статистика на сайта
-
На линия са 1 потребител, 0 Скрити, 57 госта (Виж списъка)
-
-
-
-
-
От zfa159 · Публикувано
Здравейте! Резервната гума заводски е тип "патерица" и по спомен е със следните данни : Джанта - 16 цола ; 4T (това е ширината, както е J за стандартните джанти) ; 5х114,3 ; центр. отвор 67,1мм ; ЕТ38 . OE номер на джантата - 4250C941 . Гума - 155/90/16 ; OE номер - 4250A119 -
От pokepa · Публикувано
На 30.07.2025 г. смених маслото в двигателя, масления и въздушния филтри. Километражът показва 189600 км. Интервал от последната смяна: 9100 км. Както и предполагах, сервизната книжка, с която купих колата, е фалшива. Пуснах VIN номера в гугъл и намерих документ от септември 2024 година - един месец преди да го купя, където километрите са 246000. А автокъщата, от която го купих, го бяха върнали на 180000 км. И сервизната книжка изфабрикувана с данни до този километраж - смяна на масло и т.н. Мошеници! Но аз и не вярвах на километрите на таблото, просто не знаех точно с колко са го върнали назад. Е, сега се установи - 66000 км назад. А и на втория ключ има табелка от предишната автокъща в Дания, от която е купен, и там има надпис 246000 км. Питах собственика на автокъщата какви са тези километри и дали това са реалните километри на колата и той нагло ме излъга, че на тези километри трябва да се смени ангренажната верига. Пълна лъжа! Поредното доказателство за некоректното отношение на вносителите на употребявани автомобили. Тъй като под колата имаше ръжди, реших да се позанимая с тях. Първо с бормашина и накрайник телена четка изстъргах където можах ръждите по носачи и мостове. После с ръждопреобразувател на Вюрт и четка намазах навсякъде, където чегъртах. И след това с пистолет за шагрен и BODY 950 напръскахме отдолу където можахме. Открих, че ми капе масло от предно дясно вътрешно каре - от семеринга, който е на Transferbox-а, и където влиза карето в него. -
От TASSO · Публикувано
Може да опитате с 100 октанов бензин от някоя по-хубава бензиностанция и да покарате малко повечко колата във високи обороти преди да отидете на преглед -
От denija · Публикувано
Здравеейте, При измерване на изгорелите газове в пункт на СБА им показа 1.036. Казаха ми,че за да мине колата прегледа трябва да е 1.030 Става въпрос за MITSUBISHI COLT 1.5 /109 бензин. Какво бихте ме посъветвали? Случвало ли се е на някой от вас? От пункта ми казаха,че трябва да си платя ,за да направят някаква 'врътка' -
От dnbakalov · Публикувано
Здравейте,имам Outlander 2009 ,който е с размер на гумите 255/55/18. Наскоро реших да проверя резервната гума ,която ме затрудни много с изваждането си и се оказа,че е с размера на основните гуми. Какъв трябва да е размера на резевната гума,тъй като тази няма как да бъде вкарана обратно?
-
-
Теми