Премини към съдържание

• Статистика на сайта

24,399
    Регистрирани
    1,241
    Най-много тук
    Zlatomir7
    Последно регистриран
    Zlatomir7
  • На линия са   1 потребител, 0 Скрити, 18 госта (Виж списъка)

• Здравейте. Днес взех теглича от Еконт. Купих от морга втора употреба. Изглежда добре, но май искам да му пръсна една боя преди да го монтират. Спрейче ли да взема или да го тампонирам с емайл лак?      Вторият ми въпрос е свързан с монтажът във Варна. Има ли тънкости? Къде да намеря майстор зая монтажа? Каква цена би била нормална? Благодаря.
    • Добър ден търся сензор положение роботизирана скоростна кутия  някой можели да ми каже от къде да взема  търсих но нищо не се намира Целия номер на сензора е 05430 2A 17504 благодаря предварително
    • Да съгласен съм! Ще покарам само на бензин известно време. Днес пак двигателя след нормално загряване започна да спада оборотите на празен ход, но без грешки. Гаснеше 4-5 пъти. Викнах един комшия, който е диагностик . Нямаше грешки .Двете ламбди работят нормално на бензин. Оказа се, че първата сонда с 5-те кабела е за 5В и прочиташе нормално -около 2.5В средно Момчето три разни работи по менюто, адаптаций и пр . Каза че евентуално като съм разкачал акумулатора компа нещо не се е адаптирал. Сместа на празен ход на ГАЗ е била бедна и ламдата подавала грешно към бензиновото CPU и ще отида в събота да я коригират. Покарах s малко-засега е добре.
    • Показанията до колко са логични е трудно да се каже. Това, че е минала теста е нормално - компютърът на колата прави опростен тест на всеки датчик, но дали работи коректно не е сигурно. Покарай на бензин и изолирай първо от кое гориво е проблемът. Тогава може да започнеш с търсенето на причината, тук е извадката от сервизното ръководство за тази грешка и може да видиш, че списъка с възможности е дълъг, но дори и там не е спомената ламбда сондата... http://mmc-manuals.ru/manuals/asx/online/Service_Manual_v2/2020/M1/html/M11317849A001100ENG.html
    • Да ,Р1538 е от това ,че бях извадил конектора на токовият датчик. Ще я покарам на бензин само, но ELM 327 кодочетеца показва ,че има проблем с ламда сондата  Напрежението се мени по нелогичен начин. Трябва да има ритмични импулси около 0.2В за бедна и 0.8-0.9В за богата смес Странното ер че с втори друг по опростен кодочетец пише, че сондите са минали теста ок. Този линк е страхотен  
  • Теми

• Създаване...