nioks Публикувано 22 септември 2023 Сподели Публикувано 22 септември 2023 В групата има доста адекватни мнения относно покупката на подобна кола, но са от преди няколко години. Харесвам автомобила в дадената обява - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11689852037018386&slink=tuxu1p Ако някой има наблюдения относно конкретно това митсубиши ще се радвам да го сподели. В противен случай ще ми е необходима малко повече информация, като на пример : Сума за части с което ще може да се направи цялостно обслужване, приблизителни цени за ремонти на кутия, диференциял и всяка част която не е издръжлива в конкретните модели. Подозирам че ще има такива за правене, дори и да не съм гледал автомобила все още, но предпочитам да съм подготвен тъй като твърдо съм решил да е конкретната марка - модел. 10к км минавам за година и няколко месеца. Ще се кара спокойно през поне 70% от времето. Разбирасе ще се натиска от време на време Имам интерес да сложа инжекцион след известно време поради цените на горивата в днешно време. Сумата с която ще мога да разполагам е приблизително 28 000лв, като нищо което ще е за отремонтиране няма да мога да оправя сам. Разполагам със сервиз на който имам доверие за ремонтните дейности. Не е специализиран за митсубиши. Ще ми трябва съвет за това къде да се прегледа колата. Предпочитам да отделя дадена сума за обстоен преглед при някой който ще може да хване евентуални скрити ( или поне опит за такива) проблеми, и ще е запознат напълно с тънкостите на ralliart. Пускам темата защото разликата в сумите за частите/услугите са променени. Всякакво друго инфо и съвет ще бъде оценен. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.