Премини към съдържание

Възможно ли е вариант с делката?


Препоръчано мнение

Здравейте колеги! Тъй като не мога да намеря комутатор за галанта си 85г. 2000куб. турбо бензин ,възможно ли е да се смени делкото ,което е с датчика на Хол с друго делко с чукче от японски автомобил? Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще съм ви благодарен да сподели и да ми препоръча от какъв автомобил да се сложи делко.Просто да пасне и да се получи зацепването на делкото за моя модел и година от друг японец.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Дай рама на автомобила, ако е Е15 Галант, за него може да се достави всичко по делкото, само за по-новите не се предлагат части по делкото. Смяна с друго делко не ти го препоръчвам, обикновенно след такава смяна вече автомобила няма нищо общо с това което е бил.

Освен това за този автомобил дори оргиналния комутатор е евтин. Разгледай схемата и пусни номер на рамата за да ти бъдем по-полезни.

 

Миро,благодаря ти че веднага се отзова за помощ!!!!! Като разглеждам делкото май е такова.На делкото пише ТЗТ 63182 А72 и под този надпис 4618 .Номера на колата както е по талон е JMBSNE15AFY500387.Казваш ,че комутатор за Е15 Галант е евтин,обаче не мога да намеря такъв в Пловдив сума време.Майсторчето слага други два комутатора,но нищо не стана и каза,че не могат да паснат комутатора и датчика на Хол и ,че трябва да се търси такъв комутатор.На майстора неговия човек му казал,че били около 150лв.,но не може да намери такъв и ми предложи вариант да търся делко с чукче от японски автомобил,което да може да пасне и да се зацепи,но не ми е ясно от какъв ще стане.Каза,че на това(моето)делко няма как да му присади гърбица .Утре ще обикалям пак моргите да проверявам за делко или комутатор.Ако имаш и ти някяква идея ще съм ти благодарен да ми пишеш.Благодаря ти!!!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Защо не отидеш при Наско, разбрах че си от Пловдив.Магазина му е срещу Военна болница.Доствя резервни части за японски автомобили.На мен ми намери глава за Лансера,улицата е Сан Стефано76

тел.:032/634 184

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...