Премини към съдържание

nikibushi

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

nikibushi's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Миро,благодаря ти че веднага се отзова за помощ!!!!! Като разглеждам делкото май е такова.На делкото пише ТЗТ 63182 А72 и под този надпис 4618 .Номера на колата както е по талон е JMBSNE15AFY500387.Казваш ,че комутатор за Е15 Галант е евтин,обаче не мога да намеря такъв в Пловдив сума време.Майсторчето слага други два комутатора,но нищо не стана и каза,че не могат да паснат комутатора и датчика на Хол и ,че трябва да се търси такъв комутатор.На майстора неговия човек му казал,че били около 150лв.,но не може да намери такъв и ми предложи вариант да търся делко с чукче от японски автомобил,което да може да пасне и да се зацепи,но не ми е ясно от какъв ще стане.Каза,че на това(моето)делко няма как да му присади гърбица .Утре ще обикалям пак моргите да проверявам за делко или комутатор.Ако имаш и ти някяква идея ще съм ти благодарен да ми пишеш.Благодаря ти!!!!!
  2. Здравейте колеги! Тъй като не мога да намеря комутатор за галанта си 85г. 2000куб. турбо бензин ,възможно ли е да се смени делкото ,което е с датчика на Хол с друго делко с чукче от японски автомобил? Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще съм ви благодарен да сподели и да ми препоръча от какъв автомобил да се сложи делко.Просто да пасне и да се получи зацепването на делкото за моя модел и година от друг японец.
  3. Здравей Атанасе!!! Вече цяла седмица търся комутатор в Пловдив за моето Мицубиши и не мога да намеря.Ако можеш да помогнеш с нещо пиши! Колата е Мицубиши Галант турбо бензин-1985г. 2000куб.см. ,на комутатора пише MD089738-отгоре L 4702-на средата E2T15272 - отдолу Също на него,обаче релефно пише Е - 101. Ако няма точно такъв комутатор за този модел може ли да стане от друг автомобил-взаимно заменяем?Благодаря ви предварително!!!!
  4. nikibushi

    Цена на комутатор.

    Здравей "BAIexandrov"!Да моя комутатор е външен ,букса с 8 крачета,но има само 7 кабелчета,едното краче е свободно.Като го замервахме изхода към бобината и делкото нямаше никакъв ток.Номера ,който пише на него е MD089738-отгоре , L 4702-под него ,E2T15272-отдолу.Някой има ли идея от каква друга кола може да стане.Четох ,че за ауди става от лада самара,а за нашите от каква???
  5. :mitsu-smiley: Здравейте колеги! Интересува ме дали на някой наскоро му се е случвало да закупува ел.комутатор за Галанта си и каква е цената му? Комутатора ми изпляска и трябва да търся .Не идва ток до делкото и се оказа,че е комутатора.:icon_hmm: .А ,още един въпрос: дали може да стане комутатор от друг модел или автомобил ,да е взаимно заменяем ?Галанта ми е 85г. 2000куб.см. турбо бензин.Старичък,но е куче марка.Благодаря ви предварително!!! :good:
×
×
  • Създаване...