Премини към съдържание

Добавка за газ


silveria

Препоръчано мнение

Колеги днеска като зареждах колата на Bplus госпожата ме пита дали съм пробвал новите им добавки за газ и искам ли да пробвам. Честно казано днес не съм в авантюристично настроение и не ми се експериментираше и отказах, надявайки се да сабера малко повече инфо за тази добавка имайки в предвид и факта че не зная как такава добавка би се отразила на газов инжекцион. Някой пробвал ли е, имало ли е подобрение в мощност и литър/км и въобще заслужава ли си?

 

Мерси!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По телевизията напоследък се върти реклама на Петрол за газ с добавки-Blue Force...Ако някой има впечатления-да сподели :) Ще бъде полезно си мисля :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ми дано само не се окаже рекламен трик. Пък и така мислейки за какво и е добавка на газта, за вдигане на октана няма да е(то и без това си е достатъчно висок), за да прочисти боклуците дето се събират в изпарителя и клапана....... също няма да стане, да запази по някакъв начин повече двигателя, хммм също ми се струва в сферата на мечтите. Незнам ако може някои да поясни, няма да е лошо. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...