minyomihnev@gmail.com Публикувано 12 февруари 2021 Публикувано 12 февруари 2021 (редакция) Здравейте, имам следния проблем отскоро. Колата е спейс стар 1.6,2003г.,98кс автомат. Много си я харесвам и карам с удоволствие,само дето се появи странно почукване като метал в метал при спиране ,и то в ниските километри под 30. Гледаха я в няколко сервиза,нищо видимо по окачването. Единственото,за което не беше сигурен майстора, понеже не се занимава често с автоматици е един лек луфт на лява и дясна полуоска към кутията, който се получава при превъртане на полуоската,все едно подаване на газ при моторите.Почукването намалява съобразно скоростта,но е само при спиране, нищо друго.Ще съм благодарен, ако някой ми помогне или ориентира Редактирано 12 февруари 2021 от minyomihnev@gmail.com Цитат
minyomihnev@gmail.com Публикувано 27 Май 2022 Автор Публикувано 27 Май 2022 (редакция) Здравей,имам същия автомобил,много съм доволен от динамика,автоматик и като цяло от колата. Имах същия проблем,бях се отчаяла,че без никакви признаци изведнъж започна да почуква при спиране. Дигаха я ,оглеждаха я ,и накрая се оказаха предни дискове. Пожелавам ти и при теб да мине леко Редактирано 27 Май 2022 от minyomihnev@gmail.com Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.