Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Продавам Mitsubishi Colt 1.3 1998г с АГУ


Препоръчано мнение

Здравейте, колеги.

Реших да се разделя с Мицубишито си, но приемам и бартер за Lancer модел 2003г комби или Outlander I, задължително с двигател 4G63 2.0 и ръчна скоростна кутия (за предпочитане с ГИ). И така:

Продавам Mitsubishi Colt V GLi 1.3 4G13 1998г

Моментно състояние на автомобила:

Двигател - на 355000км и перфектен, без забележки. Не гори масло, работи перфектно на газ и бензин. Нов акумулатор Gigawat 44Ah, закупен 11.2020г. Запалителната система е обслужена с кабели Tesla и свещи NGK преди 1 година. Ангренажен и пистови ремъци сменени преди 2 години с Continental.

Газова уредба - обикновена АГУ монтирана през 2011г, с електрически изпарител Lovato, който е профилактиран с почистване и оригинални мембрани преди 4 години. На газ съм навъртял около 80-90000км. Разход на газ извънградско - около 7л/100 при нормално каране. Бутилката я смених 2020г и скоро ще я впиша в талона.

Трансмисия - правен е основен ремонт на ск. кутия преди 9 години - отваряне и смяна на лагери. Преди 3 години се появи сълзене на масло през семерингите на диференциала. Попадна ми добра оферта и смених цялата кутия с друга. В момента няма никакви течове и други проблеми. Давам и старата заедно с колата.

Съединител - Aisin, оригинален, но при следващата смяна трябва да се смени комплект, защото в момента се чува "църкане" от аксиалния лагер. (В приложеното видео се чува). Може да се кара така, зацепва нормално и няма проблеми.

Шаси - по колата има ръжда, която не е засегнала важни елементи по купето или окачването. С други думи - може да се кара така поне още 5-6 години. Предната надлъжна греда под ск. кутия и напречната под радиатора са сменени преди 2 години и в момента са в перфектно състояние.

Окачване - сменил съм доста елементи - вътрешни и външни накрайници (2 пъти), шарнири (2 пъти), биалетки, тампони на носачи, макферсони (те са втора ръка, взети от предишния модел, който е с лагер в горната част на макферсона и се водят по-здрави), накладки (няколко пъти), дискове. В момента за смяна са водачите на спирачните апарати (дрънчат и вибрират) и шарнирите пак са за смяна. Обслужването на предницата е изключително лесно и евтино.

Вижте видеото за по-ясна представа:

Пожелателни ремонти от следващия собственик: смяна на аксиален лагер на съединителя; шарнири и водачи на спирачни апарати; бензинови дюзи за почистване.

Към колата давам четири летни гуми с оригинални лети джанти (на една от снимките се виждат). Снимките приложени в обявата са актуални - 25.12.2020г.

Колата е подходяща за първа кола, а за град като София е незаменима поради дължината си - 390см.

Може да се види в София, или по линията София-Димитровград, понеже пътувам често.

Ако имате въпроси, моля пишете на мейл: stochod@abv.bg или ЛС във форума.

За колеги от форума ще има корекция в цената.

Снимки в обявата (по-късно ще кача в snimka.bg):

My link

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...