Премини към съдържание

Скоростна кутия Паджеро Спорт


Препоръчано мнение

Здравейте. Моля за съдействие относно проблем със ск. кутия на Паджеро Спорт 2.5TD 1999г. Проблема се състои в следното: Наскоро закупих този автомобил и няма и ден и видях, че целия от долу от скоростите до задната броня е в масло. Качих го на подемник и установих два проблема.

1. Доста голям луфт в привода на задния кардан към раздатката и съответно теч на масло от унищожения семеринг. Свалих кардана и видях износената втулка (лагер) вътре в раздатката. Свалих и корпуса и смених втулката. Сега ще взема кардан 2ра у- ба, т.к. от луфта се е износил и привода с шлиците и се надявам да реша реша проблема.

2. Спукан корпус на ск. кутия точно преди раздатката. Заварихме го и засега няма теч, но още не съм го подкарал. Скоростите включва без проблемно.

Молбата ми е, ако някой се е сблъскал с такива проблеми да сподели каква може да е причината за спукването на кутията. Дали вибрациите в следствие на луфта в кардана или нещо друго. Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...