gogo_gotin Публикувано 5 юни 2020 Публикувано 5 юни 2020 Здравейте. Извинявам се, ако повдигам тема която я има вече, но не можах да намеря такъв проблем във форума. От няколко години имам mitsubishi space star 1.3 86 кс. Машинката е много читава, но от известно време ми прави номера. При остър завой светва чека. Светне за момент и изгасне. Напоследък обаче зачести. Преди два-три дни се наложи да карам по черен път с много дупки и стана почти като дискотека. Друсне - светне. Иначе колата си върви, няма проблем, но се притеснявам. Ще съм благодарен, ако някой даде съвет. Благодаря. Цитат
Milen_z Публикувано 5 юни 2020 Публикувано 5 юни 2020 (редакция) Като намалее още течноста в стъкломиещото ще почне по-често да светка...... Лампите са една до друга и често се бъркат. Не веднъж е писано, алгоритъма на работа е такъв че чека светне ли ще свети минимум 6сек. Няма опция в която да премигва краткотрайно. А ако все пак е чека, първо се ходи на диагностика. Редактирано 5 юни 2020 от Milen_z Цитат
gogo_gotin Публикувано 5 юни 2020 Автор Публикувано 5 юни 2020 Като намалее още течноста в стъкломиещото ще почне по-често да светка...... Лампите са една до друга и често се бъркат. Не веднъж е писано, алгоритъма на работа е такъв че чека светне ли ще свети минимум 6сек. Няма опция в която да премигва краткотрайно. А ако все пак е чека, първо се ходи на диагностика.Благодаря! Ще проверя. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.