Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ел.проблем с Каризма.


zemooo99

Препоръчано мнение

Здравейте.От скоро съм собственик на Каризма 1.8GDI,125кс.В началото всичко беше добре,но после се появи проблем.Спряха да светят плафоните на тавана,не свети лампата за отворена врата,не работи часовника,и километража се нулира след всяко палене.Всичко това е в следствие на моята глупост- при поставяне на плафона след претапициране на тавана успях да прищипя един кабел и да го укъся,и се получиха гореописаните проблеми.Смених изгорелия бушон (единия от ония трите дето са заедно).Зумерът на вратата тръгна,щото и той беше спрял,но другите проблемо остават.Въпросът е какво съм прецакал и как да го оправя?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Хмм, интересен проблем... Преди време направих същата грешка, но при мен освен бушона гръмна таблото. Смених го с такова втора употреба.

Един колега (с Лансер 2003г.) преди време сподели, че е имал подобен проблем и при него се оказа, че са размненени местата на кабелите на бутона във вратата.

Ако / като откриеш какво се е случило - сподели.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Ура,другари!Най сетне открих проблема.Конструкцията на предния плафон е скапана.Една тънка пластмаса разделя двете пластини за +и-.Явно пластмасата е гадна,станала трошлива,и двете пластини са се допрели,което е довело до гореописаните проблеми.Интересно,че бушона не гореше,и уредите се бъгваха.Омотах с няколко слоя изолирбанд зада не се допират,и сега всичко е ОК.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...