kucev Публикувано 2 март 2019 Сподели Публикувано 2 март 2019 Здравейте колеги имам следния проблем, ударихаме отзад и сега лампата в багажника ми свети постоянно и на таблото ми отчита че е отворен, как да процедирам в този случай. Трябва ли да прекъсна датчика на багажника и ако да къде се намира той ? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasi ss Публикувано 3 март 2019 Сподели Публикувано 3 март 2019 датчика е в заключалката . и мен като ме удариха си случи същото :wacko: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kucev Публикувано 3 март 2019 Автор Сподели Публикувано 3 март 2019 датчика е в заключалката . и мен като ме удариха си случи същото :wacko:как се процедира в такъв случай, изключвам датчика от ключалката ли ? И има ли възможност това да се управи ? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krasi ss Публикувано 4 март 2019 Сподели Публикувано 4 март 2019 Аз го изключих не съм се пробвал да го ремонтирам , но и не мисля че си заслужава просто когато търсиш нова врата спазари и ключалката или потърси по моргите Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.