Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Проблем с ниски обороти


psk

Препоръчано мнение

Здравейте. Понеже не открих никаква информация за проблема в мрежата, се реших да пусна тема тук. Извинявам ако съм пропуснал някоя подобна тема. Хвърлил съм око на една Каризма, 1.6 90к.с. с газов инжекцион. Колата обаче има проблем с ниските обороти. Реших да потърся информация относно стъпкови моторчета и тем подобни, но не открих нищо- не се продават, не се поправят и т.н. Дори се чудих дали имат подобна джаджа тези мотори и как се оправя, понеже съм чувал че някои части се намират адски трудно. По принцип не разбирам от електроники. Та въпроса ми е дали проблема е лесно разрешим (например някой датчик, нещо запушено) или да не се занимавам? Набутвал съм се преди с подобни проблеми (липса на карбуратор и части за него) и този път искам да съм подготвен за това, което ми предстои. Благодаря предварително. Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен проблема наистина може да е в стъпковото моторче.Другото възможно е датчик на дроселовата клапа.Каризма втора употреба за части се продават доста,не би трябвало да имаш проблем с намирането на такива.По-добрия двигател е 1.8 115к.с. но там се товариш с данък.Ако искаш да си сигурен вземи си едно втора ръка подмени го преди да я купиш и ако се оправи я вземай.Имам предвид моторчето.Но това са вече стари коли въпреки че са много здрави и пак ще те натоварят с данък. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...