Премини към съдържание

Mitsubishi Colt CZ1 1.3 4A90 МОЛЯ КОЛЕГИ СПЕШНО Прегрява


Препоръчано мнение

Колеги купих следният автомобил и в събота трябва да го прибера от собственика . Описанието,което човека дава е,че светва чек-а и някаква индикация за температурата уж прегрява и след което колата гасне и докато перката за охлаждане не спре не пали отново. ето описанието на собственика на английски понеже се намирам в Англия и искам ако е датчик или нещо просто да я взема с мен на ход не да я дърпам или на платформа :

Has intermittent electrical fault, temperature and engine warning light comes on and engine cuts out, will restart when cooling fan has stopped spinning. Have been told it could be a simple relay or possibly ECU. This fault is now occurring more regularly, may be able to drive away, but be aware it might cut out and not restart for a while .

 

Моля ако имате идея кой датчик е и къде се намира разполагам с Autocom и Delphi диагностики искам просто като отида да я взема да сменя датчика и да изтрия грешката и по възможност да я прибера до вкъщи ( последното никой не знае дали ще се случи без инциденти ) . Ще съм много благодарен на всякаква информация като къде се намира датчика и снимка с местоположението му.

 

Благодаря ви предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...