Премини към съдържание

Кой бушон отговаря за Cd-playera?


rocco

Препоръчано мнение

Колеги имам нужда от малко помощ. Онзи ден купих плейер за колата (като я купувах, продавача си взе неговия). Свързах го с евро-буксата (не съм много сигурен за името на буксата) и радио антената. До самото устройство стига ток но не и до панела. Вчера се чух с един майстор и ми каза че освен бушона който е в самия плейер има още един който пак отговаря за него. Погледнах бушоните но всичко ми изглежда наред. Има ли някой идея какъв може да ми е проблема?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

...... Вчера се чух с един майстор и ми каза че освен бушона който е в самия плейер има още един който пак отговаря за него. Погледнах бушоните но всичко ми изглежда наред......
:mitsu-smiley: Ако този втория предпазител е изгърмял изобщо не би трябвало да имаш ток до плеъра, а може би и до часовника или пък до запалката. Обикновено радиото не е само на един предпазител (всъщност изобщо не съм сигурен дали е така). Всичко ли си закачил както трябва? Направо иди на майстор да ти го монтират. :mitsu-smiley:
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Всичко друго ми работи освен габаритите, но видях че техния бушон лиспва.
:mitsu-smiley: Ами значи най-вероятно проблема си е в монтажа на радиото или пък самото радио. :mitsu-smiley:
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Плейера си работеше когато го взех, чисто нов е. Днес на обяд ще ида да я видят майстори, преди да съм направил някоя глупост :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Бях при майстор, оправи го за 2 минути, смени мястото на един кабел в евробуксата и траган плейера :). Вече си имам и музика :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...