Премини към съдържание

Проблем с климатроника на Каризма 1,8 GDI


nikolayv

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

 

Ето какъв е проблема: преди 2-3 седмици ходих да ми сервизират климатроника, че не духаше студено. Момчето ми каза, че не е от фреона - допълнил, но не било това проблема, а че кабелът, който подава ток на климатроника е прекъснат малко преди буксата. Знам, че не се изразявам правилно, дано поне се изразявам ясно. Вдигна колата с крик отпред вдясно, свали някаква кора и там намери въпросния кабел). Каза, че не бил достатъчно дълъг да стигне с накрайника до буксата, затова го бил закрепил някак си без накрайника, който ми даде да прибера. Според него трябвало кабела да се удължи чрез поене (малко ме съмнява дали е възможно) и да се вкара в накрайника и така да влезе в буксата както си трябва. И наистина, климатрона си бачкаше в началото, но след 1500 км, явно въпросната жичка се е отлепила отново и финито - мор в жегите.

 

Въпросът е какво да правя? В Елбатрон ми казаха, че не пипали ел. системата на мицубишита и да търся такъв техник. Сещате ли се за подходящ сервиз, в който могат да решат проблема трайно?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...