Премини към съдържание

Странно виене лагер?


sOwTz

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, от известно време галанта (2.5 163 99г типтроник) вие при движение. Шума се увеличава със скоростта и идва отпред в ляво. При десен завой се увеличава на ляв намалява. По пътя на логиката изглежда, че левия лагер се е разбил, но аз имам съмнения! Възможно ли е да е друг елемент от задвижването на колелото (когато изключа от скорост виенето продължава) например каре въртешно, външно? Някой имал ли е подобен проблем? Съмненията ми за лагер лежат на факта, че преди година го смених (преден ляв) защото имах същия проблем. Интересното е че с новия лагер шума си остана, тогава я закарах на друг майстор и му казах да смени десния. Майстора ми върна колата без въпросното виене, като не беше сменял другия лагер а ми каза че е разменил каретата.. Мистерия, помагайте!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

В момента Галант-а (2.0 бензин) е при майстор.Шумеше здраво при движение по асфалт от няколко дни.На ляв завой се усилваше шума от ръмжене към свистене и леко виене.Съмнявах се в десен лагер отпред ама излезе преден ляв лагер.Завой наляво,шумене и свистене и се оказа преден ляв.Поръчах на Слави (от Ямбол мисля ).Цена 130лв. Вчера неможаха да избият карето от лагера.Подбиха му резбата след здрав бой с една вария.След като свалиха цялата полуоска с изваждане от скоростната кутия.Сега чакам да пристигне и ново каре да сменят.

Дано при колегата всичко да е минало добре и смяната да е успешна.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...