Премини към съдържание

Проблем със спейс стар 1.6 2001


Scorpionss86

Препоръчано мнение

Здравейте колеги!

Снощи ми се случи нещо странно с колата. Тръгвам да се пребирам и колата започна да се клати като лодка. Предните 2ве гуми свирят, все едно караш лятото със зимни гуми. Самата кола трудно се оправлява и на завоите не се контролира. Изминах 10 км само тъй като нямаше как да я оставя там където бях. Прибрах се едва едва. Погледнах предните гуми, не опират никаде, вдигнах я на крик няма луфт на гумите!

Дайте съвети какво би било. Смених преди 6м вътрешни и външни кормилни накрайници, нямаше проблеми до сега.

Днес ще ходя и на сервиз, но споделете ако сте се сблъсквали с това

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Смених преди 6м вътрешни и външни кормилни накрайници, нямаше проблеми до сега.

Днес ще ходя и на сервиз, но споделете ако сте се сблъсквали с това

Сблъсквал съм се с това и то точно във Варна .:) При закупуване на кола със сменено всичко по предното окачване и диагноза от сервиза "кормилна рейка за смяна" :D само за 5 минути пред автокъщата и "рециклирах рейката" .

Та като знам как сменят във Варна кормилни накрайници, още преди да тръгнеш за сервиза ги провери най щателно накрайниците, сигурно има някой на който не са завили гайката и е пред измъкване от шенкела . Не карай така, че може в един момент да стане неуправляема колата .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Пиша малко със закаснение, но просто не ми остава време за да вляза в сайта.

Успях да си реша проблема, и надявам се скоро да не ми се случва.

Оказа се че когато са ми слагали шарнира, този който са ми сложи явно не бил за моя модел. И вместо да излезе на горе или да се скъса, то той е излязъл но на долу. Как да обесня, самия му ограничител, който да не позволява на долу да излезе е бил по малък и така излиза от отвора. В следствие на това колелото бе изкривено на страни. И така ми смениха- шарнир, биалетка и кормилни накрайници и всичко е ОК за сега.

Снощи за жалост някой некадърен съсед не е направил добре маневра и така пак аз си изпатих. Така сега съм с пукната предна броня и счупена пластмаса на преден мигач. Добре че фара е здрав. Сега ще търся и десен мигач. Някой знае ли дали се продава само стъклото (то по скоро на пластмаса ми прилича) или трябва да сменя целия мигач

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...