Премини към съдържание

Оборотомер Колт 98


nikolay jekov

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, сдобих се с още един колт 98 по регистрация.Мисля че е базов модел ,няма грам екстра без -клима, огледала, стъкла, дори е с един аербег , таблото му е само с километраж ,бензин и вода .От другия колт който ми стана донор слагам таблото с обортомера ама неиска да тръгне .Как да го подвържа тоя обортомер или ли някъв датчик за оборотите и каде стой ,помагайте.Благодаря предварително!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега на 3 колтчета от този модел съм сменял километражите и всичките са тръгвали по скоро двете букси отзад да не подпират или имаш прекъсване по платката .

Редактирано от valboss
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега на 3 колт4ета от този модел съм сменял километражите и вси4ките са тръгвали по скоро двете букси отзад да не подпират или имаш прекъсване по платката .

Дидо, не си от вчера във форума - що си ги нацвъкал тез числа?

Редактирано от valboss
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега ,таблото е работещо явно буксите не сам вкарал добре ,ама между другото всички останали лампи работят и км ,САМО ОБОРОТОМЕРА НЕ .Утре ще опитам пак. Компа дето е до скоростния лист не трябва да сменям нали ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега не знам как си сменил на три колта ,ама този не става.Таблото е работещо връщам го на стария колт без проблеми оборотомера отчита,на другия не тръгва,би трябвало от някаде да взема сигнал от бобината на делкото или някои датчик на коляновия вал ,буксите и на двете коли са напълно еднакви.Всички прибори работят без тъпия оборотомер.Мисля ако не намеря никаква информация да сменя делката ,ама тая количка мърка като нова и после едва ли ще и докарам центровката 4G13 1.3 12v

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...