Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Препоръчано мнение

Прераждане за Мitsubishi Pajero Sport

03.08.2015 17:00 3829 0

TразмерT

Това, което веднага се набива на очи, е новият дизайн на модела. Той е изработен в съответствие с корпоративната дизайнерска философия на марката, наречена Dynamic Shield. За първи път я видяхме в Outlander Sport, а това означава, че и Mitsubishi започва дизайнерско уеднаквяване на моделната си гама. В това няма нищо нетипично или притеснително. Почти всички компании използват този способ. Притеснителното е, че Pajero Sport е доста... нетрадиционен отзад, за да не използвам друго определение. Отпрeд визията е мощна и внушителна, но тези стопове...

 

 

 

Задвижването на модела е поверено на 2,4-литров турбодизелов MIVEC двигател, който е със 17% по-икономичен от предшественика си. Други данни за него не бяха разпространени, но такъв мотор се вгражда в Mitsubishi L200 в две версии: със 154 к.с. и 380 Нм, и 181 к.с. и 430 Нм. Като споменах L200 трябва да кажа, че именно платформата на пикапа се използва като основа за изграждането на третото поколение на Pajero. За да поддържа ореола си на истински офроудър, Pajero Sport разчита на модернизирана система за задвижване на четирите колела Super Select 4WD, която предлага допълнителен оф-роуд режим. Pajero Sport може да преодобява водно препятствие с дълбочина до 700 мм. Клиренсът на модела е 218 мм, а общата му дължина е 4785 мм, което е с 90 мм повече спрямо предшественика си.

 

 

 

В оборудването на кросовъра са включени още 7 въздушни възглавници, система за предотвратяване на челен сблъсък, система за следене на мъртвите зони и система за предотвратяване на удар при паркиране. В списъка на опциите влизат камери за сърраунд обзор, двузонов климатик, подгряване на волана и на втория ред седалки, и др.

 

 

 

Новото Mitsubishi бе представено в Тайланд. Първият пазар, на който ще се появи, е Австралия. След това ще започне постепенното му разгръщане на световните пазари.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...