Премини към съдържание

ЗА Спеис Вагона


Препоръчано мнение

Здравейте фенове!

Моля за съвет при покупка на Спеис Вагон.Трябва ми автомобил със 6+1 места около 2000г.,желанието ми беше да е дизел до 110кс.Търсеики такъв попаднах на един Спеис Вагон -2,4GTI-2001г .По думите на продавача е 150кс и е на 61000км на външен вид изглежда добре с малко забележки,счупено ъгалче на десния халоген,чукнато колкото орех върху предния капак и тук там драскотини по брониите и купето.Мотора Видимо работи добре и изглежда, като нов даже и да е мит е свеж ,като материал на елементите.Цената му е 18900лв и след разговор с продавача свали на 17000лв, ако го взема кеш без да съм му споменавал моя цена понеже не знам как вървят цените.Направи ми впечатление, че като го запали включват и двата вентилатора на радиатора,като го попитах, защто е така каза ,че е останал включен климатика и наистина след малко спряха и мотора заработи нормално даже тихо.Притеснява ме цената !Висока ли е ,защо ми свали толкова ,това ли му е реалната цена и може ли някой да помогне в при огледа в случай ,че не успея да издържа на изкушението .Другото ,което ме притеснява е разхода понеже карам повече градско .Имам едно дизелче ама ще ми е трудно да подържам две коли.Добре ли ще е да си излекувам манията към мицубиши с този ван или ще остана разочарован, ако е второто нека си остана фен до последно.И накрая понеже наистина ми трябва ван ,ако направя компромис с бензин ще бъде ли добре да му сложа газ.Не знам как, а бих сложил някоя снимка.Много благодаря предварително за съветите ,които ще получа,моля не убиваите заклетия фен в мен до скоро

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Този автомобил е добър но не е GTI, а е GDI, бензинов с дирeктно впръскване и на него не може да сложиш газова уредба. Иначе автомобила е добър, но цената ми се струва малко висока (не съм проверявал цените на такъв автомобил в момента) - все пак цената зависи и от състоянието и нивото на оборудване на автомобила. Ако решиш да го взимаш, задължително го закарай в сервиз който разполага с тестер за митсубиши MUT-II или MUT-III.

Блгодаря ти за отговора Мирославе,двигателя на този автомобил наистина е GDI,поне така пише на двигателя,но не разбрах защо не може да се сложи газова уредба.Аз си мислех, че всички двигатели могат да работят с газ,но с по специални уредби.Ако не те затруднявам може ли да обясниш по подробно ,защото и един приятел мисли да си сложи на ЕКЛИПСА -2 /2001г .газ ,но незнам неговия двигател той твърди ,че е само с две букви GT иначе е 2,4/150 кс.Благодаря ти пак за отговора ще си помисля сериозно ,но разхода ще ми се вдигне двоино спрямо сегашния автомобил,другия вариант е да чакам дизелов мотор.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На двигател с директно впръскване (поне за Митсубиши) до момента няма възможност да се монтира газова уредба (имаме доста теми във Форума така че ги прочети, за да не ги преразказвам). Еклипса за който говориш няма проблем да се монтира газова уредба. Двигателите на Митсубиши на които не може да се монтира газова уредба са тези с директно впръскване, означават се GDI.

Благодаря ти отново,ще проверя какво пише по форума!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...