Премини към съдържание

Колеги помагайте


Препоръчано мнение

Колеги,имам следния проблем поръчах си предни спирачни дискове за спейс вагон 97 година изпратиха ми дискове на които им липсва по един отвор за абс обадих се и ми казаха че това им излиза по номер на рама дисковете са марка зуико японски оригинални не искат да си ги вземат аз мога ли да ги дам на някои да им постави отворите ???

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

"НС реши: Връщане на стока в магазина до 14 дни и без неустойка.

14-дневният срок започва да тече от датата на сключване на договора за услуги или от датата на приемане на стоките при договор за продажба.

Законът предвижда и от 500 до 3000 лв. глоба за всеки онлайн търговец, който не спази тези изисквания, както и ако не посочва на сайта си как може да се направи рекламация на стоката му. Ако търговецът не е посочил адрес, законодателят е предвидил удължаване на срока за връщане от 7 дни на 3 месеца. Идеята е, ако няма адрес, да бъде сезирана Комисията за защита на потребителите, която да му наложи санкция и да принуди фирмата да върне парите на потребителя."

Източник: БТА 2014

Успех :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото. Някои има ли представа 97 година може ли да има предни дискове от гди модел по нов демек защото на снимка дисковете за гди са като тези с които съм в момента т.е износените какви са шансовете ???

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...