Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Моля да се отбележи, че АЗ, авторът на темата, по никакъв начин не толерирам безрасъдното, бързо и опасно каране и поведение по публичните пътища. Просто искам да споделя с вас (и който още е заинтересуван) една програмка. Такава търсех от много отдавна, но в друга сфера на приложение.

 

Здравейте,

Не съм сигурен дали това е правилния раздел, но все пак става дума за тунинг на видеоклипове. :icon_thumbup: Гледам че вече мобилните видео рекордери станаха доста разпространени, но повечето евтини такива "вадят" доста скучна картинка. Тази програмка я намерих днес и съм много доволен... като за начало. Всеки който има камера, смРАД-фон и евентуално OBD връзка с колата, може да вкара събраната информация от сензорите на телефона, както и тези от колата на видеото. Като гледам, има доста инструменти, дори за свободно падане (недай Боже) :icon_doh: .

 

dashware.net

 

Примерни клипове има и във секцията Videos, горе, дясно.

 

Моля, ако някой разбере как се слага карта от Гугъл да сподели. Може и да препоръча друга програма. Знам че въпроса с картата е малко спорен, защото сигурно машината за пари от реклама (Гугъл) няма да си дават картите за без пари, но ще се радвам да чуя (прочета) предложения за подобен софтуеър.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...