Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Да помогнем на едно малко ангелче


Препоръчано мнение

Здравейте колеги обръщам се към вас с молба да помогнем на едно малко дете да има така желаното детство, едно малко ангелче, което още при раждането не по-желание на природата, а по други причини е в това състояние.

Криси е на 2 годинки и е с диагноза ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА нещо, което го приковава на легло за цял живот, ако не получи нужната рехабилитация и интервенции.

Аз съм свидетел каква битка водят неговите родители за да може това дете да е просто едно щастливо детенце, просто това да ама не е толкова просто.

Рехабилитацията му е много силова и тежка тук в бг. тя е силно ограничена и не достатъчна за да му помогне да проходи. С много усилия и упоритост майка му успя да се свърже с една клиника в Китай от където бяха одобрени и им беше изпратена покана да отидат и им бъде направен първия 4 месечен курс на лечение. За тази цел Криси се нуждае от нашата помощ.

Аз не веднъж съм виждала и чувала, колко състрадателни можете да бъдете вие моите колеги за това ви моля най-сърдечно да помогнете с едно смс-че за това малко детенце.

 

Това е линк към страничката на Крис от където можете да получите инфо за дарителките сметки, дмс номера и за самия Криси : https://www.facebook...561780064062917

 

За дарение чрез мобилен оператор се изпраща SMS с текст: DMS KRISI, на номер 17777.

 

БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ, КОЙТО СТАНЕ СЪПРИЧАСТЕН КЪМ НАШАТА КАУЗА!

post-8048-074989400 1424295046_thumb.jpg

Редактирано от Hristo
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...