Премини към съдържание

Мицубиши Галант 2.0 автоматик 2001г.


ivopol82

Препоръчано мнение

Здравейте колеги поради предстоящо заминаване за чужбина се налага да се разделя с моята голяма любов, а именно Mitsubishi Galant 2.0 VIII Restyling с първа регистрация ноември 2001г. Колата е внесена преди около 7 месеца от Швейцария, като все още и стоят винетките за 2013г. от там, допълнително е напълно обслужена и всичко и е платено! Монтиран е най-висок клас газов инжекцион Романо от Иво Ленков преди 3 месеца с пълна гаранция от 2 години. Допълнително колата е обута от мен с лети джанти и перфектни гуми за около 600лв. С много прилично Мр3 Panasonic и други екстрички. Колата е типтроник, като поради Бг пътищата и малка беля със спукване на кожуха на скоростите днес, предстои на 15.09.14г. да влезне в PIT stop при DJ Tymbi за смяна на маслото на автоматика, което си е още един + за всеки купувач :icon_n_king: Снимки на този адрес http://olx.bg/mitsubishi-galant-viii-restyling---2-0-i-133-hp-i57425598 като разбира се цената за колеги от тук е доста различна :drinks: При сериозен интерес и въпроси моля на ЛС !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да спомена, че има комплект 4 перфектни зимни гуми с джанти и тазове! Снимките са кофти, но мога да направя допълнителни ако има интерес :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...