Премини към съдържание

Въпрос за спортни пружини


naso

Препоръчано мнение

Здравейте, колеги! Търсих из целия форум отговор на един конкретен въпрос, и тъй като не намерих такъв - си позволявам да питам в отделна тема. Искам да разбера дали има различни видове спортни пружини , такива които свалят колата повече и такива , които я свалят по малко и ако има - по какво се различават на външен вид? Имат ли някаква номерация на самата пружина и т.н. Защото казусът е следния - колата е със спортни амове и пружини , респективно е нисичка. Откакто сложих и газова, задницата стои леко увиснала заради бутилката, която допринася със средно 20 кила. Мисълта ми е, че не искам да махам окачването, а просто да сменя задните спортни пружини с по - високи такива, които да я повдигнат с около 20 мм поне. Или да сложа по твърди пружини стокови, които да отговарят на късия ход на амовете? Моля за инфо и съвет какво мога да направя. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Използва ли търсачката на форума, като напишеш думичката "пружини"?

Например тази тема.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Използва ли търсачката на форума, като напишеш думичката "пружини"?

Например тази тема.

Може би това беше първото нещо, което направих, всички теми за пружини, окачване и амове намерих, но те не ми дадоха отговор на въпроса - всички червени пружини ли свалят колата с 40 мм или не, защото имало и такива, които я свалят и с 20мм, но не знам как да ги различа едни от други.

Редактирано от naso
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...